Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość tego zycia

Polecane posty

Gość gość

Mam dość zła tego świata. Nie pasuje tutaj. Jestem zupełnie inna. Inna niż wszyscy. Mam dobre serce,pomagam każdemu jak tylko moge,nikogo nie krzywdze. Jestem wrazliwa romantyczka wierząca w piękny idealny świat pełen miłości. Tak wiem jestem glupia. Ciągle się o tym przekonuje. Świat jest okropny. Ludzie są straszni. Właśnie odeszła ode mnie przyjaciolka, tłumacząc powód zerwania znajomości zbyt duza odlegloscia jaka nas dzieli. Czuje się masakrycznie. Pęka mi serce. Lubiłam ja bardzo traktowałam jak moja siostte,a ona odeszla... Z resztą nie tylko ona wszyscy wykorzystują mnie i odchodzą. Mam dosc tego świata i mojego życia. Nawet wlasni rodzice znecali się nade mna,bili i wzywali. Mam 21 lat a już brakuje mi sił do życia przez to wszystko.

Gość gość
Jestem bardzo podobny do ciebie i też samotny... wiem, że mi nie wierzysz, ale wiedz tylko, że nie ty sama tak masz i że rozumiem to wszystko doskonale.

Gość gość
co to za przyjaciółka której odległość przeszkadza?... jest skype, są sms'y, maile, konta społecznościowe...

Gość gość
Mile ze ktoś mnie rozumie. Dziękuję. Życzę Tobie wszystkiego dobrego.

Gość gość
No właśnie z dnia na dzień urwała kontakt. Jesżyczę wczoraj pisałysmy ze sobą na fb ze będziemy zawsze się przyjaźnic a dziś wiadomosc,ze mi bardzo dziękuje ale przemyślala i ze dzieli nas za duza odleglosc. A ja jej pomagałan,wspieralam zawsze,odkladalam wszystkio jak tylko potrzebowała pogadac. Kolejny raz się zawiodlam. Przykro mi;/

Gość gość
Miało być * jeszcze źle literki napisalam

Gość gość
żadna przyjaciółka co tak postępuje znajdziesz sobie nową :)

Gość gość
A ja traciłam przyjaciółki zawsze przez facetów. Gdy kogoś poznały na stałe zawsze robiły mi jakieś świństwo (3)

Gość gość
bo baby to świnie, kur*wy i szmaty, nie tylko dla facetów ale nawet między sobą, wyjątki są rzadkie

Gość gość
po prostu przetrzep sobie konia, ale tak od serca, a od razu ci się lepiej na duszy zrobi

Gość gość
ok, to zaczynam trzepać, mam nadzieję że pomoże :(

Gość gość7891
gość dziś jestem daleko ale możemy się zaprzyjaźnić, podaj kontakt

Gość gość
gość dziś bić zwierzęta to grzech, pójdziesz do piekła

Gość gość
Ten zwierz to lubi:-P :-D

Gość gość
Ja tez chyba straciłam ja przez jej faceta. Poznała niedawno kogoś i mnie olala,to może być powod. Co z tego ze gość jej nie szanuje,traktuje jak smiecia,ona dalej z nim jest i wolała zerwać ze mną kontakt.

Gość gość
To, że rodzice znęcali się nad Tobą mogłaś zgłościć na policję, a teraz możesz do prokuratury.

Gość tojaautorkapostu
Może mogłam zglosic,ale mimo wszystko nie jestem msciwa i nie potrafie oskarżyć wlasnych rodzicow. Ogólnie to nie czuje nienawiści do nikogo. Nie ważne jak ktoś zalezie mi za skore,nie potrafię z głębi serca życzyć mu zle. Tak wiem dziwna jestem...