Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam zaprosić rodzeńśtwo moich rodziców na pierwsze urodziny dziecka ?

Polecane posty

Gość gość

Ustalam listę gości na urodziny mojego dziecka i wiem, że na pewno zaproszę moich rodziców i teściów, chrzestnych, moich kuzynów i moj***abcie. Tylko teraz się tak zastanawiam... Zarówno jedna jak i druga babcia mieszka z rodzeństwem moich rodziców, więc pojawia się pytanie - czy zaprosić też ich ? Nie są to ludzie szczególnie bliscy mi i mojemu dziecku, ale mamy dobre relacje i to chyba byłoby trochę nietaktowne gdybym zaprosiła babcie i ich dzieci a ich samych nie.. pewnie ciocia lub wujek by je do nas przywieźli bo babcie nie mają prawka i co ? nara ? Tym bardziej, że mamy duży dom, zresztą jak będzie ładna pogoda to pewnie przyjęcie będzie w ogrodzie, więc miejsca nie zabraknie. Z drugiej strony jednak nie chcę robić jakiejś wielkiej fety, a to nie jest najbliższa rodzina mojego dziecka.. No już sama nie wiem, zapraszać ? Kogo wy zapraszacie na urodziny swoich dzieci ?

Gość gość
Chodzi o 4 osoby + 1 dziecko, ewentualnie jeszcze jedna kuzynka wiec max 6 osób.

Gość gość
Zaproś :) teraz więzi rodzinne są tak słabe, że warto raz na jakiś czas zebrać się cała rodziną. Tym bardziej, że mieszkają z nimi babcie, miło im będzie.

Gość gość
Chyba masz rację, zaproszę :)

Gość gość
jak masz warunki to jak najabrdziej

Gość gość
Też bym zaprosiła.