Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykałam się potajemnie z żonatym facetem

Polecane posty

Gość gość

Zdałam sobie sprawę jak rujnowałam jego rodzinę aż mi wstyd za to co robiłam on ma żonę i dzieci a ja samotna stara panna wabiłam żonatego liczyłam że dla mnie wszystko zostawi

Gość gość
Oskarż go teraz o kradzież cnoty.

Gość gość
Gdzie ty rozum miałaś

Gość gość
Nie szuka sie szczescia jak ktos ma zone czy meza 3 osoba to za duzo Pelno jest wolnych po co komus mieszac w zyciu Jak by tobie inna kobieta meza odbila ?

Gość gość
autorko jakbym o sobie czytala. Niestety mial mnie w d***e, a ja stracilam rozum, inaczej nie moge sobie tego wytłumaczyc... ale kochalam go

Gość gość
Porzucił mnie gdy żona się dowiedziała

Gość gość
I dobrze zrobił nie buduje się szczęścia na czyimś nieszczęściu

Gość gość
Chwile przyjemności dla obydwu stron są nieocenione. To, że on był żonaty nie skreśla go z listy partnerów. Było, minęło - nie miej wyrzutów sumienia, bo nic się nie stało. Ty nasz swoje życie a on swoje i jest Ok.

Gość gość
Ja też się kiedyś spotykałam z żonatym, 3 lata obiecywał, że się rozwiedzie i mówił że z żoną nie mieszka. Potem poznałam obecnego męża i go zostawiłam. A on jeszcze przez 2 lata dzwonił i pisał, nawet gdy bylam juz męzatka, że załuje że się nie rozwiódł, że chce być ze mną. Potem się jeszcze okazało że jednak cały czas mieszka z żoną i pewnie do teraz. Głupia byłam.

Gość gość
Kochałam! Nie rozśmieszajcie mnie. To nie jest żadna miłość. To fascynacja kimś, który udaje kogoś kim nie jest. Miłość to jest jak jestem z mężem już tyle lat i wspieramy się wzajemnie, tęsknimy i ufamy.

Gość gość
Do gość 21.34 co się wydarzyło że Ciebie porzucił?chciał się Tobą pobawić??mi robił nadzieję że będziemy razem ja go wabiłam rujnowałam jego rodzinę dzwonił przyjeżdżał w tajemnicy przed żoną powinnam była dać sobie z takim spokój tyle że żle trafiałam nie umiałam zatrzymać przy sobie faceta

Gość gość
Co byście zrobiły na miejscu jego żony jakbyście sie dowiedziały??ja w relacjach z nim byłam tzw.przyjaciółką

Gość gość
On w końcu ze mną skończył gdy żona się dowiedziała to trwało 5 lat

Gość gość
Wyobrażacie sobie taki kawał czasu zdradzać żonę i to skrupulatnie w tajemnicy przed nią i w tym czasie to małzeństwo zaczęło się sypać doprowadzałam do rozpadu małzeństwa

Gość gość
Sama pochodzę z rozbitej rodziny

Gość gość
Mieszałam niesamowicie aż straszne tragedie w tym małzeństwie się działy jego żona poroniła jedną ciąże a ja go wabiłam żeby do mnie w tym czasie przyjechał zamiast z nią być boję się bo wiem że karma wraca

Gość gość
Oj wraca,wraca....

Gość gość
22:05 To już przegięłas.