Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13cm

Prosze o pomoc doswiadczonych malzonkow

Polecane posty

Gość 13cm

Witam wszystkich, na wstepie chce zebyscie podeszli do sprawy powaznie a przede wszystkim SZCZERZE, nie chce opinii dzieci, w sumie troche razem z dziewczyna jestesmy dziecmi, ale o tym nizej. Otoz od jakiegos czasu planujemy razem wspolzyc, ona jest dziewica oboje mamy po 20 lat, ale problem w tym ze mam malego penisa bo tylko 13cm przy wzwodzie i 11cm w obwodzie. Moja dziewczyna wiem ze sie dosyc czesto masturbuje, pomimo tego ze jest dziewica potrafi sobie wlozyc trzy palce. czy z takimi wymiarami bede potrafil ja zaspokoic? wiem ze sa rozne sposoby na doprowadzenie ja do orgazmu, ale to nie o to chodzi, pytam tylko o to czy bede potrafil zrobic to moim czlonkiem? I nie piszcie ze jak kocha to nie bedzie jej przeszkadzalo, bo to wiem. Prosze o szczera opinie

Gość StrażakSam
Jak Ci powie, że jej nie zaspokajasz to ją skieruj do drzwi, bo warta nie jest Twoich stresów. Ale doświadczenie strażaka uczy, że normalne kobiety kochają za inne rzeczy niż wielkość sikawki. Chociaż ja osobiście mam – jak już – problem w drugą stronę:D

Gość gość
Rozmawiałeś z nią na ten temat?

Gość gość
Jak będziesz ogierem w łóżku i pewny siebie to ja zadowolisz. Ale jak się będziesz bal to nic z tego. Seks zaczyna się w głowie, w gestach, w traktowaniu dziewczyny trochę szorstko a nie jak księżniczkę.

Gość gość
Zależy co masz na myśli mówiąc szorstko.

Gość gość
Można ją czasem fajnie złapać, zażartować erotycznie ale wątpię żeby jego kobieta się ucieszyła z wyzwisk.

Gość 13cm
Tak rozmawialismy na ten temat, ona mowi ze wszystko bedzie okej, ale boje sie ze podczas stosunku moze nie odczuwac tego czego chce, bo tak jak mowilem niezly z niej zboczuch

Gość gość
Frywolnie baw się nią swoją główką: masuj nią łecztaczkę i wierć się w niej ;)

Gość gość
Nie wiem czy za pierwszym razem, ale jeśli rzeczywiście będziesz za mały to unoś jej nogi na swoje ramiona żeby wejść głębiej, albo wybierajcie pozycje, gdzie ona ma złączone nogi, żeby było ciaśniej :)

Gość gość
facet jak kobieta może włożyć 3 palce potrzebujesz przynajmniej 18 cm współczuję ci autorze :(, i bardzo dziwi mnie to bo ja mam 12,5 cm w zwisie a jak mam wzwód penisa to 19 cm więc stary masz problem genetyczny i tyle , możesz mieć pretensje do matki natury że takiego masz