Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dirk Fotzerose

przygoda w pociągu

Polecane posty

Gość Dirk Fotzerose

Zwykle unikam pociągowych toalet ale tym razem nie miałem wyjścia. Z trudem zdążyłem dobiec wypróżniłem z wielkim hukiem i wtedy...zgasło światło. Ale musiałem spuścić wodę żeby nie zostawić takiej niespodzianki. Wymacałem spłuczkę , pociągnąłem..BUM!! To był hamulec bezpieczeństwa. Co za wstyd! Piszcie o waszych przygodach.

Gość gość
Znakomita historia opowiedz ją przy rodzinnym obiedzie u teściowej.

Gość Dirk Fotzerose
Jak wróciłem do przedziału to wyjąłem małego aż tu nagle wsiadła zakonnica i usiadła obok mnie.

Gość Dick Fotzerose
Nie mam teściowej bo jestem prawiczkiem.

Gość brokensaaajd89
PROWo cfelu. jezdze pociagami od 8 lat codziennie. jestem konduktorką. w zadnym kiblu PKP nie masz Fiucie Nastroszony hamulca!!! :P masz ino przycisk "wezwanie pomocy" ... Mi tez raz sie chcialo srac...w niedziele bylam na imieniach babci.zjadłam bigos,fasole i salatki i wlasnie w poniedz.rano w pociagu walnełam kloca tak olbrzymiego,ze myslalam ze wysralam kiszki....Kloc chyba z 15 kilo...(zrobilam zdjecie jak ktos nie wierzy zaraz wstawie)...no i i co? okazało sie ze mam 1 listek papieru :( z desperacji zdjelam majtki i wytarlam sie majtkami... wrzcuilam te majtki do kibla...ale kibel sie nimi zatkał:D spuszczalam jeszcze 10 razy,ale woda sie podniosla i kupa wyleciala na podlogę. akcja trwwała z 15 minut wówczas chyba 5 osob juz pukało do kibelka...myslalam ze sie spale ze wstydu jak wychodzilam i inni czekali w kolejce :DDD

Gość gość
Przycisk wezwanie pomocy do kibla? Co za zboczek kudlaty to wymyślił.

Gość indolent
Ja się kiedyś zatrzasnąłem w kiblu tuż przed wysiadaniem już mi mówili przez drzwi jak potem zawrócić na właściwą stację ale na szczescie konduktor przyniósł taką dziwną rączke i odblokowal drzwi w ostatniej chwili.

Gość gość
Najwazniejsze to nie pierdzieć.