Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie WYGODNE sportowe buty polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej- wszystkie buty mnie gryzą, tanie, drogie, porażka. Albo po krótkim czasie robią się niewygodne, twarde i stopy bolą. Kappa na początku były super wygodne, a potem już mniej, jakby się wychodziły, wygniotły, ale po dość krótkim czasie. Polecicie coś wygodnego, co nie powoduje bólu stóp? i nie "psuje" się po 2 tygodniach?

Gość gość
Ja całe życie chodze w jednych halówkach z bazaru i nie narzekam na jakość.

Gość gość
a mogą być i z bazaru, byleby były wygodne :)

Gość gość
Kup buty do biegania, takie jak kupują "sportowcy" - firmy różne, asics, nike, reebok, adidas - maja zupełnie inne podeszwy niz te do chodzenia, nie ubijają się i nie ugniatają, nie sztywnieją. Są cały czas tak samo elastyczne, amortyzują uderzenia piętą itp. Wcale nie muszą kosztować 500,- :)

Gość gość
O widzisz, o tej pierwszej firmie nawet nie słyszałam, poczytam, dzięki :)

Gość Zytka_zytka
Zerknij sobie na eurobuty.com.pl, ja ostatnio tam kupowałam sneakersy na koturnie z Carinii i jestem mega zadowolona, niby sportowe ale takie, które też pasują do eleganckich rzeczy.

Gość activegirl
Buty do biegania kupiłam na born2be.pl, jak na bieganie dwa-trzy razy w tygodniu są super, stopa się w nich nie poci, są wygodne i noga się nie męczy. Polecam, bo naprawdę warto! :)

Gość gość
Polecam nike i adidasy. Nike mam Nike Running za 150 zł a Adidasy Questar Boost za 400 zł. Są drogie, ale warto. Wygodnie się w nich biega i chodzi ale też są ładne.

Gość gość
Moim zdaniem Asics ma świetne, zamówiłem raz z ciekawości na https://www.ataf.pl/pr/106/0/asics i teraz w tym tygodniu zamawiałem już drugą parę bo na prawdę niesamowicie wygodne są

Gość Turletka4
Szukasz butów do biegania, czy raczej na miasto? Sama nie biegam za dużo, więc nie poradzę nic sensownego, tyle co na siłowni, ale wiadomo, że do truchtu 15 minut nie potrzeba jakiś kosmicznie dobrych butów. A takie na miasto to fajne są od Dare2b, ja mam teraz takie w kolorze różowym i po promocji sierpniowej, są jeszcze na stronie właśnie w wyprzedaży.