Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korzysta któraś z Was z KARTY Dużej Rodziny? Mam pytanie...

Polecane posty

Gość gość

W maju rodzę trzecie dziecko. Starsze dzieci mają 11 i 9lat :) Rozumiem, że taka karta będzie Nam przysługiwała, bo jest ona od trójki dzieci wzwyż? Na czym funkcja takiej karty polega? Szukam w necie i owszem odnajduje informacje, że to zniżki przy rekreacji, kulinariach i np. na stacji Orlen, ale żadnych konkretów...... Korzysta któraś z Was i może mi podać jakieś szczegóły? :)

Gość gość
Ja posiadam taką kartę, ale za bardzo nie korzystam. Prawda, ciężko znaleźć szczegółowe informacje. Wiem o 50* zniżki na PKP i w dawnym Carrefourze na wybrane oznaczone produkty zniżka chyba 10*

Gość gość
Czyli taka karta to nic - super :O

Gość gość
Ja też mam i nie korzystam. Pic na wodę.

Gość gość
A tankowanie w Orlenie? Miało być sporo taniej na litrze.

Gość gość
ja mam zniżki na wszystko co jest u nas jako Urząd miasta Tak więc park wodny z basenem jak normalnie bilet kosztuje na dziecko 8 zł to ja płacę 4 zł za każdą osobę z naszej rodziny więc dla mnie to dużo , tak samo teatr , kino i wyjścia kulturalne , na orlenie w mcdonaldzie no nie są to wiadomo jakieś niebotyczne kwoty , ale na pewno nie są niczym :-) Ja tam jestem z tej karty zadowolona bo jakby nie patrzeć jak idziemy do kina , teatru normalnie by mi wyszło 200 zł jak bym im jeszcze chciała kupić popcorn a tak mam 150 Ale to nie temat na to forum tu takie rodziny jak moja to według kafeterianek powinny być palone w obozach zagłady

Gość gość
Bo to chyba za PO wymyślono, jak Orliki - dużo szumu i reklama a realnego pożytku niewiele...

Gość gość
Chyba więcej skorzystasz z 500+ x2 albo x3 jak mniejszy dochód...

Gość gość
W McDonald's jaka zniżka? A kino jakie? Ciemna city honoruje?

Gość gość
Autorko gratuluję:-)

Gość gość
13:21 dziękuję :)

Gość gość
Ja mam 3 KDR. Ogólnokrajowa, powiatowa i miasta w którym mieszkam. Z ogólnokrajowej jeszcze nie korzystałam. Z powiatową mam 50% zniżki na obiady w szkole dla dziecka i w przedszkolu państwowym. Z kartą miejscową mam 50% zniżki na wszelkie zajęcia dodatkowe dla dzieci w ośrodku kultury np. robotyka, plastyka, balet i tp. Jest też piekarnia w której jest 50% zniżki na pieczywo. Więc dla mnie super. Musisz sprawdzić na stronie miasta w którym mieszkasz. Różne miasta oferują różne benefity. W Wa-wie naprzykład dla 3+ są o połowe tańsze bilety. Są zniżki do ZOO, Centrum Nauki Kopernik. Do wszelkich Parków Narodowych z kdr są darmowe wejścia. Nie są to duże pieniądze, ale zawsze coś. A i słyszałam że lidl honoruje też kdr

Gość gość
Te karty to dyskryminacja rodzin, w których jest jedno lub dwoje dzieci. Nie cierpie dyskryminacji.

Gość gość
17:10 żałosna jesteś. Chcesz kartę zrób sobie więcej dzieci, a nie WYGODNE ŻYCIE i jeszcze zniżki. Żenada i wyrzyg!

Gość gość
normalnie w MacDonaldzie tylko nie w tym na wynos tylko w restauracji a kino ja chodzę do Helios

Gość gość
no ja mam jedno dziecko i koleżankę co ma czworo i wiesz co nie zazdroszczę jej tej karty i zniżek :-o Ona pracuje jej chłop na dwa etaty ech brak słów i co że maja 500 plus na 3 dzieci jak to idzie na kredyt i tak pewnie mało a to 30 lat trzeba spłacać :-( Ja mam dom rodziców mieszkanie po dziadkach co wynajmuje więc jak bym jeszcze miała brać coś na moje jedno dziecko to bym zwątpiła w samą siebie :-o

Gość gość
17:40 ja mam trójkę (już dorosłych dzieci) i dwie koleżanki z podejściem przed laty jak Twoje... Syn jednej z nich zginął w wypadku samochodowym - zostali sali na starość. Córka tej drugiej mieszka w Anglii - kontakt prawie zerowy. Bardzo smutne te historie, ale życie układa się różnie. Jedna z moich córek mieszka z mężem i dziećmi w bloku obok. Kontakt mamy świetny, ciepły i rodzinny. Druga córka mieszka 250km od Nas, jedziemy do nich z mężem na majówkę :) natomiast syn również w Anglii, nie było go w Pl dwa lata. Podobno odwiedzi Nas w wakacje :) zobaczymy..... Piszę, że żebyś wiedziała, że życie układa się tak jak los zawieje. Nie masz wcale powodu do tego by się szczycic. Życzę Ci oczywiście jak najlepiej i pozdrawiam.