Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Komensal

wpadka tysiąclecia

Polecane posty

Gość Komensal

Byłem w markecie budowlanym trochę się pogubiłem w tych alejkach i nagle poczułem potężne parcie na stolec. To musiała być katastrofa wiedziałem że do ubikacji nie zdążę. I nagle stał się cud - jest toaleta! W biegu rozpinałem spodnie w ostatniej chwili usiadłem na sedesie... Okazało się że to był sedes na wystawie. Jak skończyłem mialem już sporą publiczność. Czy ktoś nz was miał większą wpadkę?

Gość gość
Ze smiechu o mało sam nie narobiłem w spodnie.

Gość gość
Ja się raz spierdzialem w windzie cicho na szczescie zanim poczują zdążę wyjść pomyslalem. A tu akurat prąd wylaczyli.

Gość kksiążę Lulejko
Ten pierwszy wpis o markecie budowlanym to jest zerżnięty z jakiegoś filmu tylko sobie nie mogę przypomnieć jakiego. Może ktoś kojarzy?

Gość brokensaaajd89
a ja po imieninach babci (gdzie zjadlam 10 jaj,5 salatek i bigos) ... poczulam parcie w pociagu. Zrobilam 5 kilową kupe w pociagowym kibelku. Pech ze byl ostatni listek,a cale duupsko mialam obesrane. Wytarlam sie majtkami i je wrzucilam do klopa. Tymczasem akcja trwała ponad 10 min i ustawila sie kolejka. kupa po bigosowa- smierdziala jak pijacka sraczka.:) pech chcial ze kibel sie zatkal i po spuczeniu wody wszsytko sie podnisolo i wylecialo na podloge:D wychoddze z kabiny ,a tam kolejka 3 facetów :((( i wez tu logicznie wyltumacz ze ttak juz bylo zanim weszlam...:) czy moze byc gorzej????? Ty przynajmniej jaki klient mialaes prawo wybrubowac towar przed zakupem...

Gość cackovski
To by pasowało do American Pie w ostatniej częsci Stifler wypróżnił się komuś do pojemnika z butelkami piwa na plaży. Gość nie zauważył i włożył w to rękę.

Gość hugendubel
Było cos podobnego ale w tej najlepszej pierwszej części. Finch miał taki swoj kubko - termos do kawy a Stifler mu wsypał środki na przeczyszczenie. Finch dobiegł z sukcesem do toalety ale damskiej ( nie wyproznial się w szkole wiec nie wiedział że to damska). Dziewczyny weszły po WFie i patrza jedna na drugą która wydaje odgłosy gazów jelitowych. A tu nagle jakby bomba wybuchła i Finch się zdemaskowal.

Gość gość
Najlepsza była scena jak Stifler napił się piwa z plemnikami. U nas to by już Ordo Iuris zaprotestowało.

Gość gość
Albo jak szampan lał się z góry buhahaha

Gość gość
To mogła być też polska komedia z ostatnich lat. Do tej sceny idealnie ze swoją twarzą by pasował młody zdolny aktor Paweł Domagała.