Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym ale się boję...

Polecane posty

Gość gość

mam 16 lat i chciałabym wreszcie zobaczyć na żywo penisa, może dotknąć go ale trochę się boję. Nie mam chłopaka może dlatego, że mam dużą nadwagę ale jest taki kolega, że przypuszczam, że jak poproszę to mi pokaże. Co myślicie?

Gość gość
Wiedz tylko że jak on Ci pokaże to i Ty będziesz musiala mu coś pokazać. Nie ma nic za darmo.

Gość gość
to forum jest dla szczupłych i ładnych blondynek

Gość gość
mogę mu pokazać - nie ma problemu ale czy będzie chciał to oglądać tak grubą dziewczynę z celulitem . Co prawda dbam o siebie, nawet się depiluje ale rzeczywistości nie zmienię i musiałabym trafić na jakiegoś "konesera". Jestem wobec siebie surowa - wiem ale taka jest - gdyby jakiś chciałby być moim chłopcem śmialiby się, że chce być z takim pasztetem jak ja. Potrafię mieć dystans do siebie ale pasztet też ma potrzeby i jeśli nie mogę mieć na stałe to chociaż raz chciałabym zobaczyć i dotknąć a jak nie przeraziłabym się i byłby ładny i czysty to może odważyłabym się nawet wziąć do buzi. Akurat usta mam ładne ...

Gość gośćbledny
Szkoda ze masz tolo 16 ja by ci pokazsal eszysdtkk. Gratid!!!

Gość gość
Młoda jeszcze jesteś i masz czas na te sprawy. Domyślam się ze jestes dziewicą, a jak się zaspokajasz? Czy nie robisz jeszcze tego?

Gość gość
gość dziś dziewczyno nie musisz się do tego tak bardzo spieszyć i nie rób czegoś takiego że branie do buzi to się robi jak darzysz uczuciem swojego faceta , jak tak zrobisz to jakbyś była ku rwą zastanów się co mówisz

Gość gość
A nie wystarczą Ci na razie te ogólnodostępne w internecie?

Gość gość
jestem dziewicą i masturbuje się tylko dotykając na zewnątrz. Osiągam w ten sposób orgazm. Nie chcę tego robić z facetem na poważnie dlatego nie szukam starszych ode mnie. (starsi mężczyźni może chcieliby takiego paszteta ale chcieliby na całość). Po prostu chciałabym zobaczyć jak to wygląda u rówieśnika , dotknąć to sobie i tyle. To fakt, jakby był ładny i miły mogłabym mu spróbować wziąć do buzi jakby zagwarantował, że się mi nie spuści. Jak by chciał zobaczyć moją wielką pupę z cellulitem i cipkę to też pokazałabym. Tyle chcę nic więcej. Seks klasyczny nie wchodzi w grę .

Gość gość
Poszukaj gdzieś na czacie kogoś z okolicy w swoim wieku. Tutaj to raczej sami starzy zbokole.