Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie łechtaczki. Czy jesteście zadowolone z wielkości?

Polecane posty

Gość gość

Czy jesteście zadowolone z wielkości czy są czułe na dotyk? Jak lubicie gdy facet bądź same je dotykać?

Gość gość
nie sądzę żebym ją miała,a jak jest to mikroskopijna:(

Gość gość
Każda kobieta ma łechtaczkę zależy tylko od wielkości i czy ja sama umie znaleźć.

Gość gość
Pochwalcie się która ma większą

Gość gość
Znalezc nie tridno. Nawrt przy moich wielkich malych wargach. Ale za to mam latwy orgazm lechtaczkowy. Zastanawiam sie nad zmniejszeniem ale wtedy podobno moze byc gorzej z czuciem

Gość gość
Podaj rozmiar

Gość gość
Czy zdążą się wam że po powiększeniu łechtaczki ociera się ona wam o bieliznę?

Gość gość
jeśli ta wielkość ci w niczym nie przeszkadza (nie ociera, nie wysycha, nie rani się przez ocieranie o bieliznę, nie boli przy ocieraniu itp.) to nie zmniejszaj wielkości. Moim zdaniem zmniejszanie wielkości ma tylko wtedy sens, kiedy są inne problemy niż tylko "wizualne". Ale jeśli masz mieć tak duże kompleksy z powodu "małego peniska" to wtedy to zrób ale w dobrej placówce bo zaburzenia czucia po takich zabiegach zdarzają się a pewnie nie chciałabyś utracić możliwości przeżywania orgazmu łechtaczkowego.

Gość norrey
Nie wiem nawet gdzie mam łechtaczkę i czy w ogóle ją mam. Taki figiel.

Gość gość
moja obecna dziewczyna ma dość dużą - no może nie wygląda jak penis ale gdy jest podniecona, to dość mocno wystaje. Wielka i mięsista i powiem szczerze, że bardzo mi się podoba - oczywiście cała moja dziewczyna ale jej guziczek (nazywamy go perełką ) też. Jest bardzo kobieca, duży biust, wydatne uda, kształtna pupa i wcięcia tam gdzie trzeba. Na dodatek wysportowana - uprawia pływanie. Z kompleksu "za dużej łechtaczki" wyleczyła się na zeszłych wakacjach ze mną w Chorwacji. Odważyliśmy się pójść na plażę naturystów i jak zobaczyła, że facetom staje na jej widok i wlepiają gały to całkowicie przestała się przejmować. Często kompleksy mamy w głowie ...a nie w główce...