Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa

Polecane posty

Gość gość

powiedzmy że facet wasz ma w erekcji 12 cm , zaczynacie go zdradzać notorycznie z kochankiem co ma 20 cm ? co robicie w takiej sytuacji ?

Gość gość
12:49 Nic nie robie.Kocham go dalej.

Gość gość
gość dziś poważnie ? nie zdradzasz go bo nie masz orgazmu albo jest za mały ?

Gość gość
Gdy widzę maly czlonek uciekam od tej relacji, jest to dla mnie aseksualne niestety.

Gość gość
Nie bylabym w stanie się podniecić poprostu przy małym członku dlatego uciekam od takiej relacji.

Gość gość
13:34 Nie umiem zdradzać, jak się zaangażuje.Nie jest także powiedziane, że mniejszy rozmiar to mniejsza rozkosz.Może nie wszystkie pozycje pasują, ale zawsze można sobie dobrać te które są najodpowiedniejsze.

Gość gość
tak, i juz kilka razy sie zdazylo, ze zakonczylam znajomosc z tego powodu.. nie bede sie pakowac w frustrujaca sexulanie relacje, bo niby w imie czego?

Gość gość
gość dziś racja ale mimo wszystko jak mi dziewczyna moja mówiła że jej były miał małego bardzo a jak jest ze mną to ciągle ma ochotę , tylko jest mężu weś mnie proszę byłam niegrzeczna , cieszy mnie to , z poczucia takiego jakbym miał być kobietą to nie potrafiłabym się podniecić na widok małego penisa + że są brzydkie te małe jak to mówi moja na widok mojego 19 cm ma aż ciarki cieszę się z tego co mam, i przykro mi jak facet ma członka jak u dziecka ale to winić można już geny

Gość gość
ja bym zostawila :)

Gość gość
gość dziś jestem tego samego zdania mały członek jest nie jest wstanie podniecić a jak jest duży sprawia że jestem mokra i chcę go w sobie przynajmniej 18-20 cm mniejsze to maluszki a jak ktoś ma 12-14 to ma jak dziecko w gimnazjum wstyd że was tak kara ta natura faceci

Gość gość
A mały dla was to jaki? Od ilu cm was podnieca?

Gość gość
gość dziś tylko wiesz to idzie w dwie strony bo jak facet ma dużego to ja zauważyłem nie wiem jak ty dziewczyno , ale ja mam tak że moja kobieta mi się często pyta czy mi pasuje jej biust a ma D i są cudowne jak w nich dochodzę nie raz , nie wiem czasem macie dziwne myślenie ona ciągle mówi że nie zasługuje na mnie czemu macie takie głupie myślenie co kobiety ?

Gość gość
17 cm uważam to jest minimum które musi mieć facet w erekcji i dużą główkę i ładny musi być a nie jakiś krzywy , bo jak jest mniejszy i jest krzywy i ma małą główkę to nie jest wstanie sprawić że jestem mokra i trochę śmiać mi się chce zarazem przykro że tak go pokarała natura że ma przyrodzenie facet jak dziecko zwymiotować można

Gość gość
17 cm od kości?

Gość gość
Jesteście wszyscy głupcy.Co ma wielkość do uczuć? Chcecie tylko zadawalac się "pytonami" A gdzie miłość do człowieka i szacunek.

Gość gość
Trzeba mieć satysfakcję na każdym szczeblu , to tak samo mały biust nie podnieca faceta a jak jest d lub c to już facet się ogląda i chcę dotknąć hipokryzja od strony facetów widać

Gość gość
No to się mylisz, dla mnie najładniejszy jest biust b.

Gość gość
gość dziś mnie bardzo podnieca biust mojej żony ma D i bardzo mocno na mnie działa :) czasem ślina mi leci jak na nie patrzę i ona się śmieje