Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega z pracy mści się

Polecane posty

Gość gość

Odzrucilam zaloty kolegi z pracy. On pracuje w firmie dłużej niż ja, ja mam umowę tylko na 6 mięs. On jest zatrudniony na stałe. Usilnie próbował mnie poderwać, nie udało mu się to więc zaczął się mścic. Skarży na mnie do przełożonych. Twierdzi, że się nie nadaje do pracy i robię masę błędów. Co więcej poszedł na skargę mówiąc, że mój problem do niego polega na tym, że on mnie odrzucił i znalazł inną i ja nie mogę się z tym pogodzić. To dorosły facet, a zachowuje się jak gowniarz. Wie, że jestem na takiej pozycji że w razie konfliktu zwolnią mnie. Dlatego ja nie zareagowałam, olalam sprawę, tylko on dalej maci. Poradzicie co zrobić?

Gość gość
A od czego jest policja?

Gość gość
Mam iść na policję z problemami w pracy? Że kolega się msci i twierdzi że robię błędy I źle pracuje?

Gość gość
Jakieś inne bardziej sensowne propozycje?

Gość gość
Skoro twierdzi, że źle pracujesz i robisz błędy, niech ci to udowodni.

Gość gość
Najzabawniejsze jest to, że on mnie sprawdza i może wypisywać co tylko chce. Nikt nie sprawdza jego. Gdy tylko przyszlam do pracy, on sam twierdził że jestem najlepsza. Po odrzuceniu, nagle robię masę błędów, a jego nowa dziewczyna zajęła miejsce najlepszej. Wiem jak to brzmi, dziecięce zagrywki, przez które ja mogę stracić pracę. Jawnie się na mnie msci. Może najlepiej pójść do przełożonych i wyjaśnić sytuację?

Gość gość
Jakieś pomysły?

Gość gość
Ewidentnie chce doprowadzić do twojego zwolnienia, więc zażądaj od jego przełożonych jakiejś kontroli. Nie może być tak, żebyś miała problemy albo i straciła pracę przez urażoną samczą dumę.

Gość gość
Na prawdę chora sytuacja, co więcej nie mam nikogo po swojej stronie. Naskarzyl na mnie do wszystkich. Nawet moja przełożona przyszła do mnie mówiąc, nie bądź zła że on znalazł sobie inną. Stałam jak otepiala. Do czego ludzie są zdolni.

Gość gość
dziś to widocenie się to tobie podoba !

Gość gość
Czy to nie jest tzw Stalking ?

Gość gość
I jeszcze kolega to nazywa

Gość gość
Czy wyjaśniać o co chodzi na prawdę jak to wygląda z mojej strony. Dlaczego on robi to co robi? Bawić się z nim w te jego gierki?

Gość gość
Dyktafon spytaj czemu to robi albo jesli pojdzuesz z nim niby na randke czy przestanie tak robic itd

Gość gość
Dziwny z niego koles ? Rob swoja prace dobrze jak dalej bedzue tak robil to jest nekanie karalne z urzedu