Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikamonika1

pomysły na wieczór panieński

Polecane posty

Gość monikamonika1

moja przyjaciółka nieługo wychodzi za mąż no i organizujemy jej wieczór panieńsi, chcemy żeby to było coś super ale nie mamy pomysłu. myślałyśmy nad jakąś fajną imprezą ale może coś bardziej oryginalnego nam podpowiecie?

Gość gość
Zależy, co lubi przyjaciółka i jaką jest osobą. Jeśli jest raczej spokojna, to nie ma co szaleć, bo żadne oryginalne pomysły czy wielkie imprezy tylko ją wystraszą i nie będzie to dla niej frajdą. Możecie wybrać się w fajne miejsce i wznieść toast za nią, wynająć domek jakiś?

Gość gość
albo wycieczka po mieście, ale taka imprezowa ;D

Gość gość
Wylizcie sobie nawzajem pierogi

Gość Balbina0000
Jak organizowałam panieński dla koleżanki, to wynajęłyśmy limuzynę i zrobiłyśmy właśnie taki szalony rajd po mieście z paroma przystankami. Miałyśmy szampana i dobrą muzykę ;D. A na końcu był klub i impreza :D

Gość monikamonika1
o a gdzie można taką limuzynę wynająć w warszawie?? w sumie to może by było fajne. przyjaciółka jest typem właśnie bardziej otwartym i jest pewna siebie więc by się jej to spodobało.

Gość Balbina0000
My miałyśmy limuzynę od Dyniewicza i polecić mogę :D jeśli ci zależy, żeby przyjaciółka miała niezapomniany panieński to spróbuj w tą stronę. Wybierz fajny klub i na koniec tam imprezę zróbcie :)

Gość gość
u mnie była zwykła domówka i też było miło:)

Gość gość
We łbach się poprzewracało, stare pudernice urządzają wieczór panieński. Weźcie sobie czarnucha niech wam przeczyści zasyfione kominy

Gość gość
Szkoda kobiety facet jej zycie zniszczy

Gość gość
na kafeterię zawsze można liczyć :P panieński to fajna okazja do zabawy więc czemu nie skorzystać ;)

Gość panna_młoda_dawniej
A szykujecie się jakoś bardzo na takie imprezy? Ja robiłam do ślubu już amazon keratin żeby mieć ładne gładkie włosy i w sumie to już nie musiałam więcej nic wymyślać też i na panieński ;)

Gość gość
też wynajmowałam furę u Dyniewicza i na panieński i potem na ślub też, super zdjęcia wyszły ;)

Gość gość
Dajcie jakiś namiar na tego Dyniewicza. Szukam firmy co mi wynajmie samochód w Warszawie, mówicie że polecacie?

Gość gość
mają stronę w internecie. możesz poprosić tam o wycenę i sprawdzenie terminu, wybierasz dzień, godzinę i autko które cię interesuje i czekasz na odpowiedź ;) jak lubisz fajne samochody to warto moim zdaniem, my nie narzekaliśmy

Gość gość
A może wróbcie sobie wieczór piękności? Maseczki, malowanie paznokci i pogaduchy przy winie? Czemu wieczór panieński to musi od razu być jakaś szalone impreza na mieście...

Gość gość
panna_młoda_dawniej słyszałam o amazon keratin i się zastanawiam nad tym, długo efetkt się utrzymał? bo też do ślubu bym zrobiła.

Gość lubie_konie
Może wycieczka? Szczerze mogę polecić Kobiecy Lwów, takie biuro podróży^^

Gość Elissska
Może wypad do SPA? Chyba każda przyszła panna młoda by się ucieszyła z takiego prezentu. Świetne SPA mają na Zamku Janów Podlaski, nowoczesne i dobrze wyposażone.

Gość gość
Nie ma nic bardziej obciachowego i wsiurskiego niż limuzyna, striptizer i gadżety w kształcie penisów na panieńskim. Tak się bawią tylko panienki z pod Grójca czy innego Olsztyna.