Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma prawdziwych mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

wyginęli jak te donozaury

Gość gość
a jaka to prawdziwa kobieta?:D

Gość gość
Co to znaczy prawdziwy?Mężczyzna i kobieta powinny mieć wspólne cechy.Bo tak na prawdę to mężczyźni bezuczuciowcy są nie potrzebni,co z tego że kocha rodzinę jak innemu nie pomoże?I kobieta uległa od męża,co ona ma z tego że ciągle go słucha?Nie jestem gender ale uważam że każdy powinien mieć wspólne cechy,i nie uważam tego za zło :)Może by mniej pedofilii i morderców było jak by mężczyźni byli bardziej spokojniejsi i dobrzy

Gość gość
„Bardziej spokojniejsi”?

Prawdziwy w przypadku kobiet to takie durne zawstydzanie na zasadzie "prawdziwy jest ten co zachowuje się jak ja chcę". Prawdziwy mężczyzna zaś podług męskiego rozumienia to taki który panuje nad swoim życiem i układa je tak by być szczęśliwym, a nie by swoim kosztem uszczęśliwiać jakiegoś żeńskiego chcieja.

Gość gość
Kobieta powinna byc szczesliwa z facetem i na odwrot Prawdziwego faceta ciezko znalezc Takiego szczerego,ktory nie udaje, nie oszukuje,a kocha i szanuje.

Gość gość
dziś taki to skarb

Gość gość
Sa jeszcze prawdziwi mezczyzni ale coraz mniej. Feministyczna agresja wypiera mezczyzn ze spoleczenstwa a wy kobiety macie w tym najwiekszy udzial. Mezczyzni sa wypierani ze zwiazkow i rodziny (marsze o aborcje), wychwalanie przez feministki islamu i muzulmanow, ktory jak wiecie jest opresyjny wobec was kobiet. Dzis mezczyznom wrecz zabrania sie byc mezczyznami. Zobaczcie po europie. Szwecja czy niemcy gdzie mezczyzni nawet nie reaguja na g**** ich rodaczek bo zwyczajnie im nie wolno i tak tez ich sie wychowuje. To jacy sa mezczyzni macie ogromny wplyw wy kobiety. To wy wybieracie ojcow dla swoich dzieci. Im gorszego ojca im wybierzecie tym gorszy wzorzec beda mialy dzieci. Nie wspomne o pietnowaniu prawiczkow zamiast docenic, ze jednak nie poszedl na latwizne do prostytutki czy nie jest rozwiazly ale jak pisalem wczesniej feminizm promuje rozwiazlosc.

Gość gość
15:50 - a jak wiadomo, skarb najlepiej głęboko zakopać:)

Gość gość
gość dziś hahaa:D jak na filmie, dorwac,zwiazac i do piwnicy, nikogo nie dopuszczac i nigdzie go nie wypuszczac :D

Gość gość
haha odwieczny problem ;)

Gość gość
gość dziś Przestań mieszać feminizm we wszystko idioto i nie pisz farmazonów ;D

Gość gość
Tylko, ze wszystko co dzis zle to lewactwa ktorego czescia jest feminizm. To feministki sa za aborcja, to feministki sa za przyjmowaniem terrorystow muzulmanow, to feministki sa za rozwiazloscia przez ktora potem nie macie nikogo. To feministki sa przeciwko wszystki dobrym cechom wsrod mezczyzn a popieraja te najgorsze.

Gość gość
Nie boisz się otwierać lodówki? Tam też może czaić się feministka:P Opanuj się, ja unikam feministek bez ukrywania się w kanałach, więc może Ty też dasz rade.

Gość gość
Każdy facet jest prawdziwym mężczyznom, a to że nie odpowiada waszym wyobrażeniom zaczerpniętych z tanich romansideł kupowanych w kioskach ruchu, no to sorry gregory :D

Gość gość
Kobiety nie chcą porządnych mężczyzn tylko badboyów którzy zaliczają, biją kobiety, bekają przy wszystkich, robią ciemne interesy.

Gość Mało_stanowczy
18:43 - żeby być „mężczyznom” to trzeba mieć wykształcenie. Niepełne podstawowe:)

Gość gość
gość dziś Kobiety nie chcą porządnych mężczyzn tylko badboyów którzy zaliczają, biją kobiety, bekają przy wszystkich, robią ciemne interesy. xxx lecz się :( nie nawidze takich bad boyów ani szowinistów ps.jestem młoda mam 25 lat

Gość gość
Mało_stanowczy dziś 18:43 - żeby być „mężczyznom” to trzeba mieć wykształcenie. Niepełne podstawowe :) haahaahahha :D dobre

Gość gość
gość dziś Kobieta powinna byc szczesliwa z facetem i na odwrot Prawdziwego faceta ciezko znalezc Takiego szczerego,ktory nie udaje, nie oszukuje,a kocha i szanuje. I TAKI który nie udaje i jest szczery niestety nie jest lubiany przez kobiety i nawet jak się sparzy na kłamcy 3 razy to i tak wybierze następnego kłamcę niż szczerego który nie udaje

Gość Taki Zielony
A po co kobiecie szczery facet? :D

Gość Taki Zielony
Bu ha ha ha, dobre, szczery do bólu, mówić to co ona chce usłyszeć :P dla mnie creme de la creme :D

Gość Taki Zielony
Dawniej nazywało się to wzmacniaczem z korektorem szumów :D

W połączeniu z filtrem górnoprzepustowym można było otrzymać metaliczny dźwięk, prawie jak robota:) Każdy prawdziwy mężczyzna powinien mieć to instalowane;)

Gość gość
to na co wam szczere kobiety w takim razie jak sami jestescie klamcy i oszusci

Gość gość
gość dziś [20:35 a guzik prawda! taki to niech sobie zycie z klamczucha uklada a od dobrych dziewczyn wara :D

Gość Taki Zielony
Szczere są w zakonie :P i to nie wszystkie :D

Gość gość
Jak to nie ma? Ja mam mojego Tygrysa::)