Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jak pozbyc sie włosów wychodzacych z okolic intymnych az do ud?

Polecane posty

Gość gość

juz nie mam sily nie stac mnie na laser i drogie specyfiki.. moze ktos cos doradzi..nie mam sily usuwac kazdego wloska pęsętą bo ich jest za duzo..wygalam okolice intymne i niestety od tego wloski rozrastaja sie az do ud..wyglada to paskudnie jak zaczynaja odrastac.. nie chce golic maszynka juz bo im wiecej maszynki tym bardziej rozrasta sie na uda ten busz.. moze ktos cos poleci??moze jakies plastry??sposoby??zeby zbyt szybko to nie odrastalo..nie ma sily codziennie tego usuwac..ech

Gość gość
dodam ze problem dotyczy bardziej okolic warg sromowych niz bikini i ciezko tam mi usuwac te wlosy..bo tak jak pisalam rozrasta sie to na uda

Gość gość
faktycznie masz problem, zaraz zleca się kożelanki i będą radzic do zimy. Wszystko skończy się wiosną i o teściową zahaczy, co to nie szanuje tych radzących i ich prywatności. Same orły na tym portalu.

Gość gość
albo zaraz doradza c***aste cukrowa jakies kretynki ,mimo ze nie wolno stosowac jej w tych okolicach.

Gość gość
Ten temat i tak zaraz zejdzie na karmienie piersią.

Gość gość
Mam taki sam problem jak Ty. Ogolnie jestem bardzo owlosiona. Badalam hormony i wszystko jest ok. Wlosy rosna mi na udach i na pupie w laczeniu z udami. Paranoja. Jedyne rozwiazanie to laser :/ wyrywalam plastrami woskowymi ale niestety bol okropny i krew sie polala bo z jednego pora potrafia rosnac trzy wloski, ale to blizej pipki. Na udach pojedyncze. Gole i nic wiecej aktualnie zrobic nie moge

Gość gość
Moze jednak warto na ten laser sie wyrzucic ?

Gość gość
Ja też tak mam i gole ale to straszne bo swędzi. Kupiłam też depilator ale strasznie boli!! :p

Gość gość
Moje są dłuższe bo aż do kolan i się nie przejmuję.A co mi tam ! Ty też nie pękaj.Ja to nawet myślę o dopince.

Gość gość
Depilator? Lepsze to niż skubanie peseta pojedynczych. Do bólu się przyzwyczaja.

Gość gość
I tak skończy się na teściowej, to już wolę włosy do piet

Gość gość
A w czym włosy przeszkadzają :-) przy stosunku penetracji partnerowi nie przeszkadzają :-) Ja tan lubie golić włoski partnerki zwieksza napięcie seksualne :-)

Gość gość
Włosy można zapuścić i sprzedać na peruki :), z czasem to można własną dg założyć.

Gość gość
dziś Ten temat i tak zaraz zejdzie na karmienie piersią. z ...i na teściową :D

Gość gość
20:41 Zejdzie na teściową karmiącą piersią wnuki

Gość gość
Mi też tak właśnie rosną mocno na udach i pośladkach, porażka : / A na pośladkach dodatkowo ciężko się ogolic, bo nic się nie widzi.

Gość gość
Regularne woskowanie, zadne plastr a plynny wosk, po 6/7 razach beda coraz wolniej odrastac i slabnac. Te 50zl idzie odzalowac a zadnych wstretnych krostek i swedzenia

Gość gość
Mnie po goleniu na szczescie nic nie swedzi i nie ma krostek jesli uzyje jakiegos dobrego zelu do golenia. Jedynie jest to malo kofortowe, bo z tylu na pupie czy udach to nic nie widze. Ale jak sobie pomysle o woskowianiu u kosmetyczki to juz mnie boli. Depilator mam i odpada bo ten bol bardzo mnie drazni i jak dla mnie nie jest wart tego zachodu (wole sie ogolic). Wiem, ze laser to jedyne wyjscie. Poki co kasy brak, ale moze kiedys uzbieram na serie i zrobie. Facet mnie zostawil, kolejnego nie chce wiec na pare lat mam spokoj :)

Gość gość
A cobyscie zrobiły jakbyscie trafiły do szpitala i takie niedogolone uda i posladki lekarz i pielegniary by oglądały..

Gość gość
Dokladnie

Gość gość
Mialam ten sam problem. Obecnie swiety spokoj. Co za ulga! Naprawde Ci dziewczyno wspolczuje. Jedyno co u mnie podzialalo to laser. Wiem, ze nie masz kasy ale kazda inna metoda to wyrzucanie pieniedzy w bloto (wyprobowalam wszystko). U mnie trzeba bylo to zrobic laserembjakies 6-7 rady. Uwazam, ze bylo warto.