Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto wchodzić drugi raz do tej samej rzeki

Polecane posty

Gość gość

Po 1,5 rocznym związku rozstałam się z chłopakiem. Ciągle się kłóciliśmy i on przestał się starać. Nalegał na seks, a ja nie czuje się jeszcze na to gotowa, dlatego właśnie postanowiłam odejść. Mieszkamy blisko siebie, dlatego często się widujemy i znamy od dziecka. Po 2 tygodniach od rozstania przyszedł do mnie pod wpływem alkoholu i zaczął wyznawać miłość, jednocześnie próbując mnie pocałować, ale na to nie pozwoliłam. Następnego dnia chciałam się z nim spotkać, żeby wszystko wyjaśnić, ale on nie miał dla mnie czasu i powiedział, że musi wszystko przemyśleć. Po miesiącu od rozstania, spotkałam go przypadkowo na mieście. Rozmawialiśmy ze sobą całą noc. Przepraszał za to jak mnie traktował, tłumacząc się problemami w pracy. Twierdził, że wszystko przemyślał, że zrozumiał swoje błędy, zmienił się i zrobi wszystko, żeby mnie odzyskać ponieważ mnie kocha. Zaczął się starać, dbać o mnie, zapraszać na randki, przynosić kwiaty. Postanowiłam dać mu szansę i od miesiąca jesteśmy znowu razem. Wydaje się, że faktycznie się zmienił, szanuje mnie i moje zdanie. Myślicie, że faktycznie po miesiącu mógł się zmienić czy tylko teraz udaje, a później mu się znudzi? Szybko pozwoliłam mu wrócić, ale to dlatego że bardzo go kocham.

Gość gość
Nie ma drugi raz tej samej rzeki, bo ona plynie ...wiec odpowiedz sobie czy warto?