Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duża silna ja, mały mizerny chłopak

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Ostatnio spotykam się z jednym facetem. Wszystko ok, tylko on wciąż narzeka na swój wzrost i posturę. Przyznam że jestem dość wysoką (190 cm) i umieśnioną dziewczyną, gdyż od małej uprawiam sport a od kilku lat chodzę regularnie na siłownię. On natomiast ma 170 cm i jest. ...mizernej postury. Mi to nie przeszkadza, a wręcz lubię to ze jest moim 'maluszkiem ' i 'okruszkiem '. Ale ja wiem ze go to podnieca bo w łóżku wrecz szaleje. Lubi się ze mną siłowac i jara go strasznie gdy wygrywam albo gdy mówię mu jak jest mały i słaby, jak potrzebuje mojej opieki itd. .. Lubi gdy w jego obecności używam swojej siły i mięśni. Albo gdy jestem w szpilkach i się napinam przed nim, zawsze mówi 'ale jesteś silna ' albo 'ale jesteś wysoka ' i juz w jego majtkach widać erekcję. Ma tylko problem z zachowaniem się w mscach publicznych. Wtedy nie czuje z go pociagam tylko ze mu ciążę. Jak mu wytłumaczyć ze go uwielbiam i tak?

Gość gość
znowu ta sama prowokacja, nie chce mi się nawet tego czytać, wali prowo na kilometr

Gość EEberhard Purchawka
Jeśli psiurka ma normalnej wielkości to nie powinno być problemu. Kobiety olbrzymki też muszą mieć mężów.

Gość gość
Siurka ma raczej przeciętnego, jak go biorę do ręki to wydaje się mały :)