Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy widziales aniola

Chce zobaczyc poczuc swojego Aniola Stroza.mozliwe?

Polecane posty

Ciezko mi jest obecnie i chcialabym zobaczyc lub poczuc obecnosc Aniola Stroza Lub Archaniola MIchala. Czy Aniolowie moga sie pojawic w ludzkiej postaci np na chwilke tylko w postaci mezczyzny.(i np miec krotka rozmowe z osoba?) czy taka osoba jest "charakterystyczna " do rozpoznania?Czuje ze sie gubie w zyciu, nie wiem co robic

Gość gość
chyba ze poprosisz Boga tylko nie liczni sw mieli mozliwos zobaczenia anioła struza wiec pros Boga zebys zostac sw a moze zobaczysz Jak być w kontakcie z Aniołami ks Piotr Prusakiewicz CSMAhttps://www.youtube.com/watch?v=hMPzbF6gAeU

dziekuje:))) a czy ktos widzial Aniola w przebraniu czlowieka?

Gość gość
Poszukaj ,,modlitwa do swojego anioła stróża,, nie zobaczysz ale poczujesz

Gość gość
A gdzie mój anioł stroz?

weszlam.duzp modlitw na doza okazje. chcislsbym xobaczyc swojego aniola....nawet jako przysatojnego faceta gdzies tam na przystanku

Gość gość
Skad ten temat ? :// ?

z zycia. po prostu tak jakos wyszlo....nie chce sie czuc sama ,chce widziec ze kiedy placze ktos jest obok mnie.... jesli ktos widzial aniola w ludzkiej postaci np to o czym byla rozmowa a moze te osoby sa przebrane za ludzi al nie rozmawiaja?

Gość gość
Za dużo filmów

no dobra . napisze. bylo mi strasznie smutno w ten dzien .szlam na przystanek i mijalam mloego goscia ktory patrzal sie gdzies na wieze kosciola a nie jak inne ludzie na przystankiu stoja gapia sie w trlefony., slonce wtedy swiecilo i on akurat w to slonce sie tak patrzyl i sie usmiechal. to bylo takie...nienormalne " zachowanie patrzenia sie w slonce i na wieze kosciol.a dosyc dlugo tak sie gapil,nie powiem przystojny byl zagadalam o ladna pogode. pogadalismy krotko, jakas dobroc od niego bila,. nioe wiem sama.. moze sobie wkrecal, potem powiedzial ze musi juz isc. ...bardzo fajnie mi sie z nim rozmawialo. przepraszal ze angielskiego dobrze nie potrafi bo jest z wenewueli

poczulam sie lepiej od tej rozmowy. (byl z wenezueli ale niby pracowal w internetowej branzy)

Gość gość
Turystę spotkałas

tutaj z zona. bo zona z tego kraju

nie,on tam mieszka juz 8 lat z zona.

Gość gość
;) i dlaczego pomyslalas , ze to Aniol ? Anioly podobno sie nie zenia .

Gość gość
Temat z zycia ? Yhmm

Gość gość
Ponoć jak wezwiesz w myślach lub nawet na głos w jakiejś małej sytuacji życiowej skubany pomaga w tri miga

Gość gość
jest czasopismo o aniołach któż jak Bóg ks Dominik Chmielewski miał spotkanie z aniołem ukazał mu sie w postaci bezdomnego bo aniołowie testuja nas np dobroc cierpliwosc miał pączki i dał mu jednego cos mu upadło podniósł to a jego juz nie było a on jest karatekę wiec szybko podniósł

Gość gość
oczywiscie ze pomagaja wystarczy poczytać ojca pio bronili przed demonami , robili za listonoszy a ja wzywam by mnie budzili jako, zamawiam budzenie u nich

Gość gość
Kiedys zainteresowal mnie ten temat . Czytalam kilkanascie historii , ktore byly zadziwiajace i dajace do myslenia . I jeszcze cos ... co mnie zastanowilo ://

Gość gość
W takich różnych drobiazgach ktos by powiedział nieistotnych ale te drobiazgi msja2 często duże znaczenie dlatego powinni sie nie zapominać ze tacy z białymi skrzydłami koło nas sa i do naszej dyspozycji

Gość gość
Anioł Stróż miał jeszcze jedną cechę, która być może jest czymś normalnym wśród istot, które doświadczyły wieczności, ale na ziemi rzadko bywa tolerowana. Niestety był na bakier z punktualnością. Jedną z takich sytuacji opisał o. Pio w liście do o. Agostino: „W sobotę myślałem, że naprawdę chcą mnie zabić. Nie wiedziałem, którego świętego błagać o pomoc. Zwróciłem się do mojego Anioła, lecz on celowo się spóźniał. W końcu przyleciał do mnie śpiewając Bogu hymny swoim anielskim głosem. Wtedy zdarzyło się to, co zwykle: ostro zganiłem go za jego zwłokę, kiedy tak żarliwie wołałem go o pomoc. Aby go ukarać umyślnie, nie stanąłem z nim twarzą w twarz, chcąc utrzymać go na dystans. Biedak w końcu zwrócił moją uwagę swym płaczem i kiedy stanąłem blisko przed nim zrozumiałem, że chciał mnie przeprosić"

Gość gość
bardzo podoba mi sie historia ktory tu ktos napisal:ks Dominik Chmielewski miał spotkanie z aniołem ukazał mu sie w postaci bezdomnego bo aniołowie testuja nas np dobroc cierpliwosc miał pączki i dał mu jednego cos mu upadło podniósł to a jego juz nie było a on jest karatekę wiec szybko podniósł.....

Gość gość
A to ze jest spoznialski nie wiedziałam

Gość gość
Szatan przekroczył wszelką miarę kiedy udał się do Ojca Pio podając się za pokutnika. Oto relacja zdarzeń Ojca Pio: Pewnego dnia podczas prowadzenia spowiedzi podszedł do mojego konfesjonału mężczyzna. Był wysoki, przystojny, elegancko ubrany i wyrażał się w sposób miły i uprzejmy. Zaczął spowiadać się ze swoich grzechów, które były wszelkiego rodzaju: przeciw Bogu, przeciw człowiekowi i przeciw zasadom moralnym. Wszystkie jego grzechy były wstrętne. Byłem zdezorientowany tymi wszystkimi grzechami, o których mi opowiedział lecz odpowiedziałem mu słowem bożym, przykładem Kościoła i moralnością Świętych. Wtedy ten enigmatyczny pokutnik odpowiedział mi, podając uzasadnienia wszystkich swych grzechów, zawsze z tą samą zręcznością i grzecznością. Usprawiedliwił wszystkie grzechy, których się dopuścił przedstawiając je jako normalne i naturalne czyny ludzkości. Tak samo wytłumaczył się z ciężkich grzechów przeciw Bogu, Naszej Pani i Świętym ciągle używając znieważających, okrężnych argumentów. Postąpił tak nawet w obliczu najohydniejszych grzechów jakie mogłyby zrodzić się w głowie największego grzesznika. Zdumiały mnie jego odpowiedzi, podane w tak subtelny sposób i z taką złą wolą. Zastanawiałem się, kim też on może być. Z jakiego świata pochodzi? Próbowałem przyjrzeć mu się, aby móc cokolwiek wyczytać z jego twarzy. Jednocześnie koncentrowałem się nad każdym jego słowem, usiłując odgadnąć jego tożsamość. Nagle poprzez silne, jasne, wewnętrzne światło poznałem go. Silnym, nakazującym tonem powiedziałem do niego: Powiedz ŤNiech żyje Chrystus, niech żyje Maria.ť Kiedy tylko wypowiedziałem te wspaniałe, potężne imiona, szatan natychmiast znikł w błysku ognia zostawiając po sobie straszliwy odór.

Gość gość
Szukam osób, które chcą sobie w prosty sposób zarobić 500-1500zł przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, wejdź na poniższą stronie i zapisz się http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość Czy widziales aniola
Chodzi mi o spotkania normalnego zwyklego czlowieka z aniolem.chcialabym uwierzyc ze sa