Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brawo pisowce

Polecane posty

Gość gość
Rodzina otrzymywała 3,2 tys. zł świadczeń na dzieci

Gość gość
i mieli za co chlać, bo ja za pracę dostaję 1500 zł i szkoda mi każdej złotówki wydanej na byle co

Gość gość
Trzeba było się uczyć. 1500 zł za miesiąc? To nawet patola jest od Ciebie mądrzejsza, za tyle to nawet Ukraińcy nie pracują. Moja ciotka jest sprzątaczką i ma 2300 na rękę. 500+ to powinno być dla ludzi z dochodem od 5000 na rękę wzwyż, żeby zniechęcić takie orzegrywy jak Ty do rozmnażania :D

Gość gość
1500 zł, wykonujesz robotę gimnazjalisty np. skręcanie długopisów? Nie kłam, nikt w tym kraju z Polaków za tyle nie robi - Ukraińcy to oddzielny temat - lepiej się przyznaj na ile oszukujesz skarb państwa otrzymując reszte pod stołem?

Gość gość
Powinien być dolny limit na 500+, np. faktycznie to 5000 na rękę CO NAJMNIEJ. Poza tym na dziecko do czasu pójścia do szkoły - zero. Jak pójdzie do szkoły - wysokość zasiłku zależna od osiągnięć. Średnia ocen, miejsca na podium w konkursach itd. Na studentów 1000+ - i kasa za wyniki OPRÓCZ stypendium. Wtedy państwo premiowałoby zdolnych i wykształconych, a robole same by wyzdychały z głodu.

Gość gość
O k***a Bytom :( Dlaczego w moim mieście jest tyle patoli?

Gość gość
moja matka w budżetówce po 39 latach pracy ma 1900 zł netto, także się nie dziwcie, że takie są wynagrodzenia, a ściana wschodnia to już całkowicie klapa. Także też uważam, że dawać tyle pieniędzy za darmo to żenada a ludzie pracy dostają jałmużnę, bo na wschodzie to wynagrodzenia są od 1500-2200 to juz luksus