Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepszy fryzjer Gdynia, Sopot, Gdansk

Polecane posty

Gość gość

Cześć, szukam fryzjera, stylisty, który powie mi w czym będzie mi dobrze, uargumentuje to, przekona mnie i zrobi to, a ja wyjdę zadowolona. Znacie kogoś takiego ? Nie szukam jakiejś ciotki klotki osiedlowej, z całym szacunkiem nie chce już ryzykować. Proszę o pomoc, dziękuje i pozdrawiam.

Gość gość
Barbara Parzyszek studio l`oreal venus przy hotelu radisson blue.ona jest bezkonkurencyjna.poziom swiatowy

Gość gość
a zapomnialam :) Barbara Parzyszek jest w Gdansku

Gość gość
Ja trafilam po wielu bojach ze swoimi fryzjerkami do salonu Joanna May Majewska na grunwaldzkiej w gdansku. Bosko i w koncu mam normalną fryzure, ktorej nie musze ukladac godzinami :). Zreszta poczytaj sobie opinie, to sama sie przekonasz. Nie jest najtaniej, ale przynajmniej rzetelna usługa i pelne doradztwo.

Gość gość
Barbara Parzyszek nie mogę znaleźć jej głównej strony, wyskakuje tylko fb którego nie posiadam i zumi które nic mi nie mówi

Gość gość
Jeśli szukacie naprawdę profesjonalnego podejścia do przedłużania włosów we Wrocławiu, to polecam atelie fryzjerkie Dawid Wasilewski. Od lat tam chodzę i nie zmienię na nikogo innego. Zobaczcie ofertę na stronie: http://dawidwasilewski.pl/

Gość Gość

Ja korzystam z usług Dolce Vita i jestem bardzo zadowolona

Ja proponuję salon Dolce Vita przy Skwerze Kościuszki 18 w Gdyni. Chyba najlepszy fryzjer w jakim byłam w Trójmieście.