Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28 lat i boje się że nie zdąże z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem teraz w żadnym związku, i nie zapowiada się . Z drugiej strony wcale tego dziecka nie chce, obrzydza mnie poród, panicznie boje się tego ze zbrzydnę po ciązy, nie bedę mogła na siebie potem patrzeć, i wpadnę w depresje albo nawet popełnię samobójstwo, bo mam do tego skłonności :/ Ale z drugiej strony nie chce być sama na starośc :/ Kto będzie chciał 30 kilkuletnią starą pannę ? W ogóle życ mi się odechciewa przez tą rozterkę, przez te cholerne bahory :/

Gość gość
halo skomentujecie to jakoś ?

Gość gość
a co tu komentować.... nie chcesz dziecka nie miej..."30 kilkuletnią starą pannę...." ...żyjesz w średniowieczu?

Gość gość
Autorko nie przesadzaj:) zgaduje ze tak naprawde to chodai Ci o to ze nie masz faceta a nie o to ze jestes stara albo nie chcesz dziecka. Spokojnie:) przyjdzie miłość to i lepsze spojrzenie na świat od razu bedzie:) idzie lato i cieplo będzie to latwiej nawiqzac znajomosci wszelkiego rodzaju hehe. Spróbuj zaszalec i wyluzować. Co Ci szkodzi nie masz nic do stracenia a moze byc lepiej. Powodzenia!:-)

Gość gość
Ale masz sprany łeb, masakra :O

Gość gość
Młoda juz nie jesteś. Starania o dzieci czasami trwają latami. Czasem uda się za pierwszym razem, czasami pi 5-6 latach. Jednak to nie obowiązek mieć dzieci. Powodzenia!

Gość gość
Ja mam 32 lata. Wyszłam za mąż pół roku temu. Staraliśmy my się o dziecko od roku. Potem zrobiliśmy badania. Z mężem wszystko ok, natomiast u mnie wyszła bezpłodność.. za wcześnie przekwitłam :( ciężko mi z tym żyć.. jestem bardzo nieszczęśliwa a przez to mój mąż.. jestem zła na cały świat i ciągle o to ryczę.. wiem, że są kobiety, które rodzą po 40stce, ale dużo młodych kobiet ma podobny problem co ja.. gdybym postarała się kilka lat wcześniej to jeszcze byłaby szansa, a teraz już za późno.. czas ma znaczenie.

Gość gość
bosze, co za bzdury .. Przekwitanie to proces kilkuletni, a nie od dzis stop. To zaczełas przekwitac w wieku 20 lat ? A dojrzałas wogóle ?

Gość gość
zdążysz, ale jeśli poznasz właściwego faceta dość szybko. tylko nic na siłę! ja poznalam tego właściwego, jak miałam 31 lat. wczesniej kilka związkow, ale 2 lata sama byłam. jak go poznałam to ja mialam niebawem konczyć 31, a on miał 33. zaczęło się powoli, ale po kilku miesiącach mega tempo: wprowadził się do mnie, po miesiącu się oświadczył (na Śnieżce, w śniegu :) ) ślub był po 15 miesiacach od poznania się ... dziecko urodzilam jak mialam 34 lata. jest zdrowym szczęśliwym dwulatkiem

Gość gość
Zacznij od słownika ortograficznego. Mniej ucierpi w twoim domu niż dziecko.

Gość gość
21.46 Był taki przypadek, że dziewczyna dostała pierwszy okres w wieku 11 lat a jak miała 14 lat to już przekwitła, więc to możliwe. Ludzie mają różne zaburzenia.

Gość gość
Jedn na ile ? I własnie dotknał autorke ? Taaaa....

Gość gość
Mam 38 i co powiesz? Zaczelam 1cy starania