Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 31 lat i tylko 137 tys. oszczędności.

Polecane posty

Gość gość

Do tego auto za 25 tys. Przykre, że nie mam mieszkania, dopiero przymierzam się do kupna. Pensję mam ok, 7400 netto, z czego odkładam około 5 .

Gość gość
Szukam osób, które chcą sobie w prosty sposób zarobić 500-1500zł przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, wejdź na poniższą stronie, zapisz się, a ja Ci wszystko wytłumaczę i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
Ja mam 29 i 120 000, ale auto za 5000 :D

No Namarin ma rację, ciesz się kurwa że masz co żreć, a nie pierdolić że nie masz mieszkania, idź pod most.

Gość gość
Szukam osób, które chcą sobie w prosty sposób zarobić 500-1500zł przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, wejdź na poniższą stronie, zapisz się, a ja Ci wszystko wytłumaczę i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
żyjesz cały miesiac za 2400? to zapewne mieszkasz u mamusi

Gość gość
Chwalisz się czy zalisz autorze?

Gość gość
I z tym możesz być szczesliwy:)

Gość gość
A na co chcesz przeznaczyć kasę? To całkiem duże zarobki.