Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pelagia88

samotne żony kierowców

Polecane posty

Hej, mam pytanie do żon/kobiet kierowców. Wszędzie rozpisują się o zdradach mężów, że im ciężko itp. A ja z innej beczki. Jak Wy kobiety radzicie sobie bez mężów? Chodzi mi o napięcie seksualne. Czekacie grzecznie na faceta czy same "na własną rękę" załatwiacie te sprawy?

Gość gość
Nie czekam, bo bym się nie doczekała. Jak mam ochotę, to robię to sama. On bardzo rzadko wraca do domu, a jeśli już to i tak śpi w salonie, więc problemu nie ma.

Gość gośćskrz
Pomóc Wam w czymś??

Gość gość
Trawnik skosić i za razem działaczkę obrobić ?

Gość gość
Na poczatku bylam bardzo przeciwna zmiany pracy na kierowce TIR ale nie pomogly moje prosby, po paru tygodniach tesciowie mnie zaprosili na mala impreze, i wtenczas po paru drinkach, gdy juz goscie sie rozeszli tesciowa zarzadzila kto z kim i gdzie spi. Mnie przypadl tesc bo on tylko byl,tescowa powiedziala mi zebym duzo nie gadala tylko szla sie odswierzyc i na tescia czekala i za glosno nie ..Wsumie to byla przewspaniala noc spedzona z tesciem.Zazdroszcze tesciowej ze tesc anie syn ma co wlozyc kobiecie i doprowadzic ja do bezwladnosci i dac jej tyle rozkoszy,od tego czasu z nikim sie nie puszczalam ale tesciowi nie odmawialam jak tylko mial na mnie ochote

Gość gość
Może masz ochotę wirtualnie?