Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myslicie ze ona kogos ma?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jakis czas temu roztsalem sie z dziewczyną, jednak nadal mi na niej zalezy i chcialbym do niej wrocic. Rozstalismy sie miesiac temu i od tego czasu utrzymujemy sporadyczny kontakt raz na tydzien powiedzmy cos tam napiszemy. Napisalem co u niej wczoraj, a ona mi dzisiaj odpisala ,ze przeprasza, ze odpisuje dopiero teraz, ale byla na WYCIECZCE na Roztoczu i zapytala co u mnie, napisala na moja propozycje spotkania, ze bardzo chetnie sie spotka, ale jeszcze nie wie kiedy bedzie miala czas, wiec da mi znac i pytala co u mnie Wstawiala tez emoitikonki usmiechniete. Waszym zdaniem kogos ma skoro byla na wycieczce na Roztoczu i jeszcze nie napisala z kim?

Gość gwoli wyjasnienia
A jakie to ma znaczenie czy kogos ma, czy nie. Nie jestescie razem i moze robic co sie jej podoba. I chyba toba nie jest juz raczej zainteresowana. Cieszy sie zyciem, jezdzi na wycieczki i na spotkanie z toba nie ma chwilowo czasu. To powinno ci wystarczyc. Rozumiem, ze to ona odeszla, czy jak?

Gość gość
Tak, to ona zerwala

Gość gość
Zapomnij! Skoro emotikonki wstawiala to widac szczesliwa jest. Poprostu odzyla odchodzac od ciebie, no i sama raczej na wycieczce nie byla.

Gość gość
Dlaczego facetom zaczyna zależeć jak juz stracą kobietę? Nie bez powodu zerwala. Sa dwie opcje albo kogos ma ale wtedy nie zgodzilaby sie na spotkanie. Druga opcja ze Cie zwodzi zebys sie postaral.