Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test negatywny , a ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Mój cykl trwa 33 dni ostani okres miałam 28. 02 spóźnia mi sie już ponad tydzień. W zeszłym tygodniu zrobiłam test ciążowy po południu nie z rannego moczu , ale wyszedł negatywny. Kilka dni temu pojawiło się plamienie zamiast okresu myślałam, że dostanę okres, ale sie nie pojawił. Po tym plamiu pojawił się pół piersi i jajników. Czy któraś z was miała taki przypadek, czy test mógł się mylić? Kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia - stosunek przerywany dlatego chciałbym poznać waszą opinie :)

Gość gość
Tak mógł być niewiarygodny. Bo zrobiony zbyt wcześnie i nie z porannego moczu. Test nie tyle mógł się mylić a raczej hcg było zbyt mało w moczu. Powtórz test rano.

Gość gość
Jeśli okres spóźnia Ci się już tydzień - test by wyszedł. Nie ma ciąży.

Gość gość
Powtórz test albo idź na beta hcg z krwi.

Gość gość
Jutro rano powtórzę test jestem bardzo ciekawa czy tym razem coś się pojawi bo to plamienie jest podejrzane a gdyby pojawiły się dwie kreseczki bardzo cieszylibyśmy sie

Ja tak miałam. Mam cykle 28. W 21dc miałam plamienie potem ból brzucha i piersi. Do 36 dc zrobiłam kilka testów. Wszystkie były negatywne. W 36 dc dostałam @. Mój gin mi mówił że to był najprawdopodobniej cykl bezowulacyjny.

Gość gość
Daj jutro znać jaki wynik testu.

Gość gość
Test wyszedł negatywny, a okresu jak dalej nie było tak nie ma już myślalam że to ciąża :(

Gość gość
Możliwa jest ciąża, aptekowe testy wygrywają późno nawet dopiero 4 - 5 tydzień.

Gość gość
To wszystko jest dziwne, nie mam na razie jak iść na betę. Ale trzy testy by się myliły? Jeden robiłam w zeszłą środę po południu, drugi wczoraj po południu i dziś 3 rano :(

Gość gość
I tak może być ciąża.

Gość gość
u mnie w ciąży pozamacicznej przez pierwszy tydzien po okresie też test wyszedł negatywny. Dlaczego nie jedziesz do lekarza to sprawdzić?

Gość gość
Nie ma mnie w Polsce, będę dopiero za trzy tygodnie, a z lekarzami za granicą jest ciężko bo nie znam języka jestem tylko do pracy :( okresu jak nie było tak nie ma, mam opuchnięte piersi bole krzyża jajników ogólnie jakbym miała okres, a go nie mam już 49 dni nie wiem co zrobić :(

Gość gość
Mam tak samo jak ty:/

Gość gość
Nie wmawiajcie dziewczynie ciąży na siłę! Robiła nie jeden test w odstępie kilku dni. Ciąży to tu nie ma za to skoro zmieniłaś klimat to pewnie przez to miesiączka się spóźnia.