Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melissa32

32letnia stara panna szuka męża

Polecane posty

Gość Melissa32

Czy znajdzie się ktoś chętny?

Gość gość
Taaa na kafeterii napewno. Wezcie sie walnijcie w glowy, odejdzcie od komputerow idzcie miedzy ludzi napewno kogos znajdziecie. Co za porypane pokolenie szukajace milosci w sieci. Ludzie leczcie sie

Gość Melissa32
Teraz jestem w pracy i nie mam czasu na chodzenie do ludzi :P

Gość gość
wstaw foto albo opisz sie

Gość gość
Kolejne prowo.

Gość gość
dziś Też tego nie moge pojąć, przecież to jest tchórzostwo bać sie wyjść do ludzi tylko szukać znajomych w sieci.

Gość Melissa32
A skąd wiesz że nie wychodzę do ludzi?

Gość Melissa32
Wychodzę, tylko nikogo ciekawego nie spotykam. Mieszkam w Poznaniu, niby duże miasto, ale fajnych facetów w odpowiednim wieku jest mało.

Gość gość
a ja nie pojmuje tych głupich komentarzy powyżej. masa osób sie sparowała własnie przez internet. co to znaczy wyjśc do ludzi?jak się ma te 32 lata, pracuje, ma się tam stałe grono współpracowników (zajętych już bądź nie w typie) i w pracy się nie pozna. Grono znajomych też stałe. Wyjść do ludzi gdzie i jak?na ulice stanąć z ogłoszeniem w ręku??"szukam chłopa?":D nie jestem autorką ale wkurzają mnie teksty, że jak sama to sierota która nie umiała znaleźć i nie wychodzi do ludzi. ja wychodziłam przez lata w weekend również, do barów, restauracji...i jakoś nie udało mi się z nikim sparować. Akurat ja przez neta nie szukam ale rozumiem takie, które szukają, bo choć strach, że trafisz na debila, jakich nie brakuje również tu, to czasem jedyna i ostatnia opcja

Gość gość
Stara to jest baba po 80tce :D

Gość gość
niestety ja na zywo poznawalam debili i jak sie pozniej okazalo psycholi tez, bo od razu tak czlowieka nie poznasz , nie wiesz z kim masz do czynienia co za roznica gdzie sie poznaje mozna i przez neta, pozniej realne spotkanie albo zaiskrzy i przypadniemy sobie do gustu albo nie, proste !

Gość Melissa32
Nie widzę nic złego w poznawaniu kogoś w necie, swojego pierwszego chłopaka też w ten sposób poznałam :P

Gość gość
12.33 dokładnie! Życie to nie komedia romantyczna, ze wyjdziesz na ulice, złapie Cie deszcz i nagle jakiś przystojniak podejdzie do Ciebie z parasolka i zacznie się love story... Jeśli juz zdarzają się takie szczęśliwe przypadki to niewielu ludziom. Jak masz 30 lat, a wszyscy znajomi sparowani, dzieciaci, maja swoje życie i malo wolnego czasu to gdzie na ulicy ma kogoś poznać? A może ma sama wychodzic do klubów, do barow, sama siedzieć przy stoliku i tylko patrzeć czy jakiś facet podejdzie i zagada czy nie? Będzie to wyglądało na desperacje

Gość Melissa32
Wolę najpierw z kimś trochę popisać i wiedzieć, jakie ma preferencje, czy jest wyluzowany, czym się zajmuje itp. Nie przepadam za chodzeniem na randki dla samego chodzenia. W necie zawsze można trochę odfiltrować ludzi,

Gość gość
pewnie jesteś pasztetem

Gość gość
gość dziś pewnie jesteś pasztetem x juz koniotrzep na strazy mamusia wypuscila od cyckow?:D

Gość gość
Po co komu stara panna?