Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wixa

Czy on jest pedofilem?!

Polecane posty

Gość Wixa

Cześć mam na imię Wiktoria, chodzę do 3 gimnazjum i mam problem z którym nwm jak sb poradzić, a więc przechodzę do rzeczy. U nas w szkole jest taki starszy Pan około 55 lat, który pomaga jak coś się zepsuje w szkole, lub też pali w piecu, również stoi przy głównym wyjściu ze szkoły i pilnuje żeby nikt nie uciekł albo jak ktoś ma zwolnienie to wypuszcza uczniów po przeczytaniu zwolnienia. Kiedyś koleżanka powiedziała mi że to jest jakiś pedofil! Z początku nie uwierzyłam jej gdy nie usłyszałam dalszej treści.... powiedziała że była w łazience i ten pan wszedł i się jej zapytał czy się goli w miejscach intymnych! No sorry ale to było nie na miejscu! Nie mówię że od razu jej uwierzyłam w to co powiedziała, ale zastanawiałam się przez chwilę że faktycznie jest jakiś dziwny podam parę przykładów: patrzy się ciągle na mój tyłek gdy się przebieram przy szafce, ciągle się na mnie patrzy i często widzę jak gada z takimi dziewczynami które mają dość duże tyłki i za przeproszeniem dają d**y za talerz zupy. Więc przez ten okres zwróciłam na niego większą uwagę, ostatnio jak dawałam mu zwolnienie to się do mnie uśmiechnął i powiedział dziękuję życzę miłego dnia, a jak masz na imię panienko, no to odpowiedziałam mu że Wiktoria... a on bardzo piękne imię Wiktorio, więc odpowiedziałam dziękuję i sb poszłam. Parę dni po tym Pani od biologii poprosiła mnie abym przyniosła jej szalik od pokoju pedagoga więc zeszłam na dół i oczywiście stał ten pan i powiedział że mam bardzo ładne zdj na fb a ja takie dziękuję.... i sb pomyślałam skąd on wie jak mam na nazwisko! I sb przypomniałam że przecież na zwolnieniu jest moje nazwisko a o moje imię pytał. Sądzę iż to było kompletnie nie na miejscu, żeby tak powiedzieć na uczennice która jest o parę naście lat młodsza od niego! Tak to może powiedzieć mi osoba która mnie zna i jest mniej-więcej w moim wieku i nie tylko ja tak sądzę, moje koleżanki też. Przechodząc dalej do tematu, w tym samym dniu co powiedział że mam ładne zdj dałam mu zwolnienie i nie było podpisu nauczycielki bo porostu zapomniała, ale widziała i powiedział mi że mi ufa bo jestem " spokojną dziewczynką" xd no okkk, ale z tym zdjęciem to naprawdę przesada. Co o tym sądzicie, co powinnam zrobić, może jestem przewrazliwiona a on nie jest żadnym pedofilem?

Gość gość
jesli chodzisz do 3 gim to juz mozesz się pieprzyć z kim chcesz i nigdy nie bedziesz juz ofiara pedofila, za pozno moja droga ;) pedofil to czlowiek ktory odczuwa pociag seksualny do dzieci przed okresem dojrzewana a ty juz jestes dojrzała samica

Gość gość
Do książek i zeszytów marsz. Swoje preferencje wypracować, a nie oglądać się na innych.

Gość gość
Ale cienkie provo. 0/10