Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chwilowki na raty bez głupich reklam

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje chwilówkę na raty, polećcie coś co dadzą mimo braku zdolności ( mam mega kredyt siostry na sobie a gotówkę ma raty bez problemu ale nie dostanę w banku przez ten brak zdolnosci). Wpiszcie po swoim doświadczeniu która firma powinna dać bez zdolności; wszystkie głupie spamy niech umieszczajcie gdzie indziej. Was proszę tylko o nazwę bez linków

Gość gość
www.vivus.pl ?

Gość maleczkazx
A https://concash.pl/ ? Maja bardzo dużo propozycji, różnych i nawet na dłuższe terminy. Opnie tez ok

Gość Ik Ewa
Osobiście korzystałam chyba już z 10 chwilówek... :p (chyba najłatwiej w Vivus i netcredit) one mają bardzo złą sławę, ale nie wygląda to az tak czarno. Wystarczy czytać umowę. Ja mam tak że na koniec miesiaca zawsze brakuje mi kasy, dosłownie 3-4 dni przed wypłatą. Wstyd mi ciągle brać od rodziny wtedy kase, więc szukam chwilówek za 0 zl, czyli oddaje tyle ile pożyczyłam. A nawet jeśli nie za zero złotych to prowizja za pożyczenie kilku stówek na 3-4 dni to są właściwie grosze.. także jak dla mnie dobrze mieć taką alternatywę. Z resztą, zaczęłam prowwazif bloga na ten temat. Taki informacyjny, z poradami na temat różnych chwilówek, aby nie dać się zrobić w balona. www.infokred.wordpress.com

Gość gość
Ewa masz chłopaka