Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

super komplement od faceta ,, ładnie wygladasz ..przytylas ?,,

Polecane posty

Gość gość

super komplement od faceta ,, ładnie wygladasz ..przytylas ?,,

Gość gość
hahahaha k***a oplułam monitor kanapką z pasztetem z biedronki haha :D :D :D c

Gość gość
Ja kiedyś coś podobnego usłyszałam po wakacjach od koleżanki ze studiów. I do końca się upierała, że to komplement. Ale że to dobra i poczciwa dziewczyna a nie jakaś złośliwa bladź, to nie miałam jej tego za złe. :)

Gość gość
Ale to od faceta....potem sie głupio tłumaczył ze on w dobrej wierze to powiedział....faceci myślą w ogole ?

Gość gość
dziś ejjj to wcale nie jest smieszne =p. Ogólnie powiedziałam to bratu a on ,, ja p*****le ale komplement żenada,, i ze koleś wygrał. Wy też kiedyś uslyszalyscie jakieś super komplementy jak ten mój ?

Gość gość
gość dziś - myślą, ale nie tym co trzeba. Może miał na myśli, ze biust Ci urósł a nie wiedział jak to ubrać w słowa i z dwojga złego... No ja od facetów słyszałam gorsze rzeczy typu: przytyłaś (ale ewidentnie w kontekście negatywnym), zaniedbałaś się, nie masz czym oddychać i mogłabym tak wymieniać. Miłe słowa też słyszałam, pewnie częściej, ale w głowie dźwięczy głównie krytyka... A wielu facetów ma głęboko w de, że może sprawić poważną przykrość, ba zwichrować psychikę i obniżyc poczucie atrakcyjności na długie lata, a może nawet niektórzy psychole robią to celowo.

Gość gość
Ten mój potem mówił ze ladniej wygladam itp itd. Ale rozsmieszyl mnie ten komplement bo fakt faceci nie czuja nieraz taktu.

Gość gość
Baby wymagają szczerości, a jak facet powie prawdę, to znów problem!