Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

18tydzien a pół kilo więcej na wadze.

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie. Jestem w 18 tyg (17tc2d) i od początku ciąży przytyłam tylko 0,5 kg. Nie miałam żadnych wymiotów ani nudności w pierwszym trymestrze ciąży. Czy któraś z Was też tak malutko przytyla a z dzieciaczkiem było wszystko OK? Dziękuję za odpowiedzi!

Gość gość
Jest ok:) ja zaczelam przybierac na wadze od 21 tyg. Pod koniec mialam 7,8 kg na plusie, dziecko zdrowe, ponad 3 kg

Gość gość
Jak wy tak drobiazgowo potraficie wyliczyć;) bez złośliwości. 7.8kg?? To rano i wieczorem są różnice jak i po wyróżnieniu solidnym. Mialam podobnie ale ja wymiotowalam obie ciążę i przytylam w jednej 6 a w drugiej 7kg.

Gość gość
Ważne jest by zawsze przy każdym badaniu krocza był partner i wspierał porody bo cc jest ryzykiem powikłań zdrowotnych. Gdy jest partner i mądry ginekolog to pokaże ojcu dziecka jak osłuchiwać tętno płodu dziecka i robił to mąż kilka razy dziennie. Mamy prawo zawsze do obecności osoby bliskiej podczas każdego badania krocza czy zabiegu i nie wolno wyprosić ginekologowi. A obecność partnera gwarantuje że nie będzie takiego zabiegu. ....' Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!'