Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo wnerwia mnie szpanujący kolega

Polecane posty

Gość gość

Ostatnimi czasy. Bardzo go lubiłam, zawsze spędzaliśmy dużo czasu razem, a znamy się już naprawdę bardzo długo, można powiedzieć, że to była przyjazn. Pochodzi z tzw. dobrego domu, matka lekarka, a ojciec prowadzi własną firmę reklamową, więc pieniądze to chyba ostatnie czego im brakuje. Kiedyś był inny, wszyscy go bardzo lubili, bo dał się lubić, zawsze towarzyski, uprzejmy. Trzy lata był z moją przyjaciółką, właściwie ja ich poznałam od roku nie są razem, zerwała z nim, bo zaczął przesadzać. Mieszkamy w miasteczku, do najbliższego miasta mamy trochę ponad 50 km, zrobił prawo jazdy, rodzice kupili mu ładne auto takie sportowe i się zaczęło, teraz z kolegami jezdzi do tego miasta praktycznie co weekend wysyła mi zdjęcia z jakiś dyskotek albo zdjęcia z dziewczynami, które poznaje i wysyła mi to. W ogóle nie znajduje dla mnie czasu, a jeszcze nie tak dawno często się spotykaliśmy i mieliśmy naprawdę świetny kontakt, teraz w sumie mamy tylko na fejsie, bo on nigdy nie ma czasu aby się spotkać, czy wyjść z nami. Stał się w ogóle taki inny. Jeszcze mojej przyjaciółce wystawił opinie, bo zaczął wszystkim opowiadać, że to idiotka, która chciała się wkręcić do rodziny dla kasy. A ona jest porządna i bardzo śliczna, mogłaby mieć każdego, szkoda mi jej bo cierpi przez to że on tak o niej mówił no i że nie są razem, bo go kochała, tylko że on przez rok czasu stał się zupełnie kimś innym niż był, to nie jest ten sam chłopak. Teraz tylko palenie trawy i nigdy go tutaj nie ma. Na nic nie ma czasu. Zawsze mogłam z nim porozmawiać i coś doradzał, był po prostu inny. Tak mi przykro z tego powodu ;/

Gość gość
Bo to cymbał i nic nie zrobisz!

Gość gość
No właśnie nie był taki i to mnie boli ;/

Gość gość
proponuję przy każdej okazji sikać mu do butów.

Gość gość
Po co ci taki kolega?

Gość gość
Twoja przyjaciółka nie powinna tak tego zostawić tylko się odegrać i opowiadać o nim cala prawde- ze się zrobił szpaner, zmanierowany materialista uważający się za nie wiadomo kogo, ze narkoman a kiedyś był porządny. Powinna to porozpowiadac do innych. Powiedz jej to.

Gość gość
Znam takich cwaniaczku za kasę rodziców. Mam też dwóch takich kolegów, organizują imprezy co sobotę, zamawiają sobie dziewczyny z internetu, albo takie tylko które się z nimi prześpią, to kretyni. Olej go tak samo.