Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwy facet

Polecane posty

Gość gość
Tylko niektore tak uwazaja wiekszosc ma wyzsze wymagania stad tyle singielek.

Gość gość
Polki jak zwykle nie.doceniaja tego co maja bo gdyby nie ci prosci Polacy to mialyby takie same strefy bez g****u jak w niemczech. Nie wspominajac o ich fudownych wlochach, szwecji, francji, grecji itd. I kto tu niby jest tym prawdziwym mezczyzna? Nie wszystko zloto co sie swieci.

Gość gość
A gdzie wnetrze osobowosc szacunek?mam gdzies jego kase ma byc ladniejszy od diabla za to ma mnie kochac szanowac rozumiec,ma byc na dobre i zle

Gość gość
Singielki sa albo glupie nie do zycia albo strasznie brzydkie he he

Gość gość
Nie wszystkie muszą być głupie i brzydkie. Może po prostu znają swoją wartość i nie będą się spotykały z pierwszym lepszym facetem poznanym na ulicy.

Gość gość
Przecież przymusu nie ma, możecie czekać sobie na swoich królewiczów co by pasowali do waszej wyższej półki :-P ...możecie się też spakować i wyjechać do Hiszpanii, już tam na was czekają :-D ...a tam mały zarośnięty jak dzik grubas nie puści was nawet na święta czy pogrzeb do Polski bo świnki muszą jeść, gnój trzeba wywalić, kto to zrobi jak nie wyższa półka z Polski

Gość gość
2018.04.10 [20:53 te do 25-30 roku życia z pewnoscią tak;) Co jeszcze bardziej potem powiększa liczbę tematów na tym forum "Oh jak on mógł się okazać taka świ nią". Ale pociesze was faceci w tym wieku tez patrzą tylko na cyyyyeeeecki

Gość gość
Podobne warunki dotyczą chyba i kobiety? 175, 95,60,90, śliczna, inteligentna, zaradna, dobra praca, dom i dobry samochód przed 30, inaczej to przegryw niedorozwinięty jakiś do gazu a nie rozmnażania? :classic_cool:

Gość gość
gość dziś A gdzie wnetrze osobowosc szacunek?mam gdzies jego kase ma byc ladniejszy od diabla za to ma mnie kochac szanowac rozumiec,ma byc na dobre i zle X Jestes cudowna pozdrawiam

Gość gość
My nie musimy być wysokie, ładne, zgrabne, mądre, zaradne, pracowite, miłe, bogate... bo mamy pochwy i znamy swoją wartość to wymagamy :-O

Gość gość
Weś! Właśnie że menszczyźni z wyszszej pułki wolom małe z lekkom nadwagom i żeby nie były zamondre i bogate, bo chcom sie nimi opiekować, dlatego znamy swojom wartość i zwykły nam nie wystarcza :-)

Gość gość
kobiecie wystarczy jedynie uroda - i resztę w zyciu ma z górki. Facet niestety oprócz wyglądu musi mieć szereg innych cech - i ktoś mi napisze że kobiety mają trudniej? Wolne sobie. Nawet statystyka jest po stronie kobiet bo tych ładnych i młodych jest mniej jak analogicznych facetów toteż maja w czym wybierać - najlepiej to chyba mieli tylko faceci co uchowali się od wojny i zostali w domu gdy mężowie na wojne poszli:)

Gość gość
15.46 Tęsknię za moją filigranowa kruszynką, ale ma juz narzeczobego, na szczęście to jej nie przeszkadza, nachodze szczuplą i zgrabna wbrew jej woli, bo tez za nią tęsknię, jest wysoka ale niższa ode mnie a narzeczona mam gruba, brzydka chlopobabe. Dlaczego? Bo mnie chce.:( Kubuś

Gość gość
wolałbym być kobietą niż facetem - kobieta może być i najgłupszą amebą intelektualną, wystarczy jedynie że trochę się umaluje i jest atrakcyjna i ma wszystko podane na tacy.

Gość gość
16.01 nie ograniczają sie;) możesz też się umalować jak.latasz w narzeczonej bieliźnie po mieszkaniu, jeszcze bardziej będzie cię chciała:p a ze ameba emocjonalna i uczuciowa to lepiej, inna by ciebie nie chciala:p swój swego pozna.

Gość gość
Kobiety mają o wiele łatwiej w życiu, jeszcze jak jest ładna to już wgl wystarczy, że się odpowiednio zakręci i ma życie jak w przysłowiowej bajce. System prawny w Polsce też mocno je faworyzuje. Możesz mieć własne mieszkanie, samochód, pójdziesz pewnego dnia wieczorem do klubu poznasz kobietę, zaprosisz do siebie,a ona następnego dnia może oskarżyć się o gwałt a Ty kolego idziesz siedzieć. W dłuższej relacji musiałbyś jeszcze pożegnać się z mieszkaniem, samochodem i płacić alimenty na "swoją wybrankę", mimo tego, że teraz miałbyś już tylko kolegów z celi.

Gość gość
16:21 musisz nagrywać wszystkie stosunki :-P

Gość gość
To wtedy kolego jeszcze dodatkowy wyrok za nagrywanie bez zgody.

Gość gość
No nie ma już prawdziwych facetów. Ja też po latach związku żałuję, że wzięłam ślub z moim "facetem". Teraz mogłabym być z kimś fajniejszym i lepiej sytuowanym finansowo.

Gość gość
16:24 weź się do roboty pasożycie i zarób więcej a nie jęcz jak dziw/ka :-)

Gość gość
Zarabiam i to dość sporo jak na Polskę, bo ok 6 tys. miesięcznie, ale nie wiem czy jesteś świadomy, że życie kosztuje.