Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorszy prezent jaki dostałaś?

Polecane posty

Gość gość

Albo najlepszy :)

Gość gość
Najgorszy- obity talerz w kształcie gwiazda.

Gość gość
rokrocznie pod choinkę od matki, chronologicznie piszę : 1) przeterminowany śmierdzący żel pod prysznic dove z przekreslonym kodem kreskowym 2) używany pasek z ciucholandu w sfatygowanym pudełku z urodzinowym logo (matka zbiera opakowania) 3) rękawicę kuchenna i podkładkę walacą chińszczyzna ze sklepu wszystko po 2,99 4) cztery lata wstecz nie pamiętam, ale coś równie pomysłowego. Najlepsze: 1) ukochane ,niedostępne w europie bardzo drogie perfumy od męza ( w ogóle trudno zdobyć , postarał sie bardzo) 2) maż wie że nie lubię kwiatów, ale lubię czasami coś zapalić , wiec na urodziny na stole piękne zielone serce z kwiatu konopi. 3) wszystko co syn własnoręcznie dla mnie wykonał, malowanki, wierszyki etc- uwielbiam.

Gość gość
Najgorszy...zawieszka z lombardu,podobno zlota w beznadziejnym pudełku.

Gość gość
Najgorszy: pięciopak białych skarpetek frotte z targu, na Walentynki od faceta z którym wtedy bylam dwa lata :o Od innego dostałam bukiet róż (nienawidzę róż, wolę goździki, tulipany, cokolwiek byle nie róże - wiedział o tym) i pudełko Rafaello (żywiołowo nienawidzę kokosa - wiedział o tym). Na Dzień Kobiet. 6 marca mi dał bo za ciężko mu było w google wpisać datę.

Gość gość
Najgorszy - krem przeciwzmarszczkowy do cery dojrzalej (mam 23 lata, nie mam jeszcze zmarszczek) i to z najnizszej mozliwej polki cenowej. Od tesciowej :)

Gość gość
Majtki frotte od teściowej :O

Gość gość
Używana koszule nocną w rozmiarze xxl (noszę m). Rozciagnieta, sprana i wyplowiala. Od teściowej na u rodziny.

Gość gość
Moj obity talerz (11:02) też jest od teściowej. Co jest z tymi tesciowymi?

Gość gość
Od moich przyjaciółek(wariatek) z pracy na 32-urodziny dostałam sztucznego penisa, wspomnę tylko że jestem od 6-lat samotna po rozwodzie. Było kupę śmiechu ,więc sami widzicie że mam problem do jakiej kategorii ten prezent zaliczyć , dla przyzwoitości nadmienię że schowałam go na samym dnie szafy gdyż mam w domu 8-letnią córkę w dodatku nigdy nie używam takich rzeczy !!!

Gość gość
Rajstopy. Rozm 3. Jestem dosc wysoka (5jest mala)... tez tesciowa :)

Gość gość
A ja mydło i ręcznik od chłopaka co byłam z nim 5lat.

Gość gość
Drylownica do wiśni, zaznaczam, że nigdy nie robię przetworów:)

Gość gość
Srebrny pierścionek z małym bursztynkiem, nie noszę srebra. Malutkie srebrne kolczyki z bursztynkiem, noszę złote i duze:( Kupon 100 zł na wizytę u kosmetyczki, mieszkam na wsi, kosmetyczka 100 km, a ja z niemowlakiem, nigdy nie chodzę do kosmetyczki.

Gość gość
100 km do kosmetyczki to chyba na SYBERI mieszkasz.

Gość gość
100 km do kosmetyczki to chyba na SYBERI mieszkasz.

Gość gość
A i jeszcze babcia mi zawsze kupuje gigantyczne majciochy w rozmiarze xxxl, nosze M :)

Gość gość
10 probek wyrwanych z gazet:-D Nie, nie od dziecka, od niezbyt lubianej ciotki...

Gość gość
Nie chodzi o te km- 54dokladnie, do dobrej kosmetyczki, tylko o to że to był zły prezent jak dla mnie , widzę, że dobry byłby dla innej tutaj, ja mam super cerę i nie chodzę do kosmetyczki :)

Gość gość
Oj oj łał masz super cerę, nie to co tu wszystkie parchate napewno jesteś księżniczką...

Gość gość
I tylko złoto nosisz minimum pół kilo kolczyki, a nie jakieś g/ó/w/no małe srebrne z bursztynem...oj nie nie to najgorszy prezent dla księżniczki! Zciąć głowę temu nikczemnikowi, który śmiał cię obdarować takimi nietrafionymi prezentami!

Gość gość
Dostałam kiedyś od brata sól do kąpieli przeciw cellulitis... I to pod choinkę. Myślał, że to zabawne, bo cellulitu nie miałam

Gość gość
do osoby z 15:45 - błysnęła mi myśl, że twój były, to mój obecny :D

Gość gość
Najgorsze zawsze byly od mojej babci..bluzki w jej guscie i z 2 rozmiary za duze. Nieotwarte kosmetyki ktorym na dniach wychodzi waznosc,(kupuje ich duzo i trzyma zamkniete w szafie, zafoliowane).

Gość gość
Najgorszy - sól do kąpieli, przeciwgrzybiczna... To był dodatek do czekoladek, w ładnym opakowaniu, od wdzięcznej mi osoby, i zakładam że po prostu w sklepie kupiła coś co ładnie wyglądało, ale jednak trochę niesmaczne. Właściwie tyle jeśli chodzi o prezenty jako takie, moja babcia i babcia męża nieraz mnie uszczesliwialy jakaś przedpotopową sppdnicą, albo kosmetyczką dodawaną jako gratis, śmierdzącą jak cała chińska fabryka, ale to raczej było dzielenie się tym co im szkoda wyrzucić i starszych ludzi potrafię zrozumieć. A najlepszy to zmywarka od teściowej :) to pod choinkę dla mnie i męża, kilka lat temu.

Gość gość
Te odpowiedzi z super cera i srebrem hahaha dobre