Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety w Polsce są takie śliczne i urocze :)?

Polecane posty

Gość gość

Z racji mojej pracy mam delegacje w różnych krajach, głównie co prawda Europa, ale również Azja np. Iran, Oman, Tajlandia itd., ale do rzeczy. W nowym, szczególnie gdzie uroda kobiet znacznie się różni zawsze jest jakiś element fascynacji, ale jednak nasze Polki są najlepsze i jestem tego pewny. Mam 28 lat kończy mi się kontrakt i firma daje mi wybór bym pracował w jednej siedzibie na stałe lub kilka najbliższych lat. W grę wchodzi również oczywiście Polska i koledzy mnie krytykują -, że taki banalny wybór, czemu nie Tajlandia, albo nie wiem choćby Hiszpania. A ja chcę się jednak osiedlić w Polsce i mieć żonę, wspaniałą Polkę z krwi i kości :) Może to tęsknota za krajem powoduje, że piszę te rzeczy, ale musiałem to siebie wyrzucić. My Polacy zagranicą bardzo często tęsknimy za tą naszą Polską, jaka by ona nie była :) ehh :)

Gość gość
polka zdradzi cie w pol roku bierz tajke

Gość gość
Bo mają pięknych ojców

Gość autor_tematuuuu
gość dziś w liceum, na studiach miałem dziewczyny Polki, nigdy mnie żadna nie zdradziłą :)

Gość gość
11:09 azjatki zdradzają dużo dużo częściej ;) już bardziej polecam jakąś pobozna ukrainke że wsi

Gość gość
70 % polek nie jest slicznych ani uroczych i mówię to jako kobieta , polskie kobiety są pewne siebie zadziorne i wyzywajace , mało kiedy spotkasz cichego eterycznego aniołka który nie ma makijażu jak kurtyzana i ma w głowie coś więcej niż impreza i danie doopy

Gość gość
Jeśli chodzi o śliczne i urocze kobiety to raczej ten opis pasuje do ukrainek

Gość gość
Polki są strasznie puszczalskie. Jak chcesz porządną dziewczynę to Białoruś polecam.

Gość gość
haha zlot prawiczków na utrzymaniu mamusi krytykujacych Polki.

Gość gość
Porządne polki to może żyją jeszcze ukryte w jakichś zabitych dechami wsiach gdzie ojciec co tydzień gna do kościoła i ona od małego roboty i gotowania jest nauczona, a nie takie wymalowane tępe miastowe byle co

Gość gość
11,23 byle co to masz w domu- tylko rozglądnij się:)

Gość gość
Większość Polek jak zmyje makijaż to jest mocno przeciętna. Mity o urodzie Polek, to tylko bajania, by się dowartościować jako naród.

Gość gość
Już nie mówiąc że typowa polka to paszczur przy ukraince czy bialorusince, co miesiąc nowy chłopak którego kocha i co miesiąc inny ją bolcuje

Gość gość
Polki nie są brzydkie obiektywnie pisząc, ale przy Ukrainkach czy Białorusinkach rzeczywiście bladną. Wiąże się to z tym, że byliśmy germanizowani przez 123 lata i te słowiańskie geny wymieszały się z germańskimi, podobnie u Czechów.

Gość gość
11:28 to nawet nie chodzi o samą urodę tylko o to że ukrainki mają dużo uśmiechu kobiecości ,nie są takie łatwe , ślicznie kobieco się ubierają dużo kwiatowych sukienek , a polki zachowują się i ubierają jak faceci , legginsy adidasy i kwadratowe brwi i wydete usta , albo obrazona mina primadonny

Gość gość
Właśnie ubiór i kobiece zachowanie sprawiaja że kobieta jest kobieca , to ze kobietą jest miła i empatyczna sprawia że jest kobieta a nie że wydyma cycki i doope na wierz , brwi sobie można dorysowac mózgu już nie

Gość gość
gość dziś Zachód zepsuł nasze kobiety. Wpojono im, że fajnie być puszczalską, wulgarną feministkom. Kobiety ten "standard" powielają... Jeszcze w latach 90 faceci z Niemiec, Austrii szukali żon w Polsce bo postrzegali Polki tak jak my Polacy dziś postrzegamy Białorusinki... tak się czasy zmieniły...

Gość autor_tematuuuu
Mówcie co chcecie, w Polsce kobiety są bardzo zadbane, uprawiają sport, teraz jest u nas na to moda i bardzo dobrze się przyjęła. Uwierzcie mi ta moda na bycie fit nie przyjęła się tak dobrze jak w Polsce w tak rozwiniętych krajach jak Niemcy, czy Norwegia - ok oni są bardzo eko i względnie lubią ******* i tak pełno tam kobiet z widoczną nadwagą, mężczyźni zresztą też - u nas jest ich duuuużo mniej. Fajne mamy kobiety. Jak zjeżdżam do Polski to to widzę. Poznaje na imprezach w PL dużo kobiet i chcę mieć tu żonę i pewnie będę mieć :)

Gość gość
* feministką Sorry za literówkę.

Gość gość
11:35 to jest chyba jakaś prowokacja jakiejś polki, idz do pierwszego lepszego klubu , banda naprutych lasek bije się z ochroniarzem, daje doopy ewentualnie rzyga od przepicia, normalna dziewczyna w klubie to jest 1 na 100 co przyszła potańczyć a nie chlac czy prowokować chamsko samców

Gość gość
autor_tematuuuu dziś Jak ożenisz się z typową klubowiczką, to szybko zostaniesz rogaczem :D Albo będziesz się dowiadywał już po ślubie o różnych seks przygodach twojej żony od randomowych dawnych kolegów :D

Gość gość
Nawet znajoma z Ukrainy która poszła do polskiego klubu powiedziała że nigdy nie widziała tak wyzywajaco tańczących lasek jak w Polsce , jak jelenie w rui

Gość gość
akurat rosjanki i ukrainki potrafia sie lepiej zabwic od polek :D wymyslone historyjki o znajomych z grenlandii opowiedz psychiatrze :D

Gość gość
Polskim kobietom brak delikatności ciepła empatii , za to jest dużo chamstwa pewności siebie i przekonania o swojej niesamowitej wyjątkowości , myślę ze polkom by się przydala wycieczka na wschód , jak wyglądają i zachowują się kobiety , (nie obrazajac porządnych Polek które nadal zachowały swoją kobiecość i dobroć )

Gość gość
Większość Polek o dzieciach mówi "kaszojad , gooffniak , bachor" to jest kobieta ? Menel chyba jakiś

Gość autor_tematuuu
Serio uważacie wszyscy, że na imprezy chcą same wulgarne cichodajki? Gdzie Wy imprezujecie? Ludzie!? Nawet w głośnych klubach zdarzało mi się poznwać mega fajne, wartościowe dziewczyny. Myślicie, że porządne dziewczyny nie wychodzą na imprezy ew. do biblioteki po książkę i dalej siedzą w domu i czekają w tym zaciszu na zakompleksionych, przesiąkniętych jadem gości? Zepsuliście mi humor :) Miał być fajny temat. P*****le, nie wracam do tego chorego kraju.

Gość gość
11:49 z moich obserwacji wynika że 80 % moich koleżanek które jeździło albo jeździ na imprezy się puszczalo, skąd to wiem ? Od kolegów którzy je przylecieli

Gość gość
Współczesna polka nie szanuje faceta ale sama wymaga szacunku , wśród młodych Polek znam kilka które miały chłopaków a jeździły na imprezę i lizaly się z innymi a później taki polski pantofel udaje że nie widzi

Gość gość
Polki nie są piękne tylko DOBRZE ZROBIONE. Zobaczysz taką miss rano bez tapety i szału nie ma :)