Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety w Polsce są takie śliczne i urocze :)?

Polecane posty

Gość gość
Autorze to forum dla kobiet, które przejely sfrustrowane, plujace jadem prawiczki, ktorym mamusia nie dala na prostytutke i tu sie produkuja :D W realu takich nie spotkasz, mozesz wracac :)

Gość gość
11:55 nie chodzi o urodę powtarzam , ukrainki też bywaja brzydkie ale nadrabiaja super charakterem

Gość gość
Nawet Niemcy mówią że polki są do niczego , nie zarabiają tyle co Niemki a mimo to mają wymagania takie jak one , plus większość jest brzydka

Gość gość
Dziwne, bo jak zapytalem ktora godzina to ta zaczela cos bulgotac ze sloscia, a na koncu odpowiedziala lamanym spier/alaj

Gość gość
Ukrainki nie przekonają z moich obserwacji

Gość autor_tematuuu
Był ktoś w Was na Ukrainie, że tak zachwalacie? Ukrainki są bardzo nieufane, szczególnie dla takich cwaniaczków z Polski co próbują tam niby szukać żon, kochanek itp. Ukrainki są ładne, bo mają trochę więcej krwi ormiańskiej itp, więc dużo tam kobiet niby słowianek, ale z ciemnymi włosami. Jeśli chodzi o charakter to nie widzę większej różnicy, no może poza tym, że właśnie są nieufne, przewrażliwione na punkcie "panów z zachodu" już nie wazne czy Polak, czy Niemiec itp. Najbardziej oczywiście nienawidzą Ruskich :) Ogólnie ma się nad czym zachwycać. Nam się wydaje, że Ukrainki są super, bo biedniejszy kraj, bardziej stłamszony to przyjedzie taki bohater z Polski i pokaż ejej trochę raju. Nie k****, sorry, to tak nie działa. Wybaczcie wulgaryzmy wrzucane gdzie nie gdzie, ale ręce opadają.

Gość gość
mowa o ukraince zapytaną ktora godzina ;)

Gość gość
Ja sie zdziwilem, bo zwyczajne pytanie o godzine, a ukrainka ze zloscia zaczela bluzgac nie patrzac, ze obok jakies dzieci staly :/

Gość autor_tematuuu
Hhaha porównywanie Niemek do Polek to jakiś żart. Może jeszcze francuski Was kręcą, które się nie myją i uważają, że sam fakt ,że są francuskami czyni jest damami świata. Nasze Polki są najlepsze, do tego mają ten pierwiastek patriotyzmu i to jest urocze. U mnie z firmy czasem spotykam Polki za granicą i kurczę taki paradoks jest , że uwielbiam z nimi za granicą spędzać czas.

Gość gość
Ukrainki to nie polki ,one od dziecka są lane najpier przez ojca a później przez faceta , gdyby one tak pyskowaly jak polki to by im morda spuchla, polki wiążą facetom na głowę (mi wszystkie ale większość ) to takie puste wymalowane księżniczki które Rosjankom czy ukrainkom nie dorastają uroda do pięt

Gość gość
Nie mówiąc że większość Polek jest zwyczajnie złośliwych , nadetych i nie potrafią z uśmiechem zrobić nic miłego dla innych , wiecznie się pchają do przodu żeby pokazać jakie to one ważne

Gość gość
Tam dalej czci sie banderowców, którzy dzieciom i kobietom oka wydlubywali, na pal nadziewali, przytwierdzajac do sztachet. Czcijcie sobie ukry polaczki

No bełkot prawików niesamowity, jeszcze emigracji nie zaliczyli? Przecież na zachodzie to jakieś hefalumpy biegają... I jedyne co potrafią to kebaba zamówić. A na wschodzie to samo co w Polsce tylko może trochę bardziej słowiańsko.

Gość gość
wulgarną feministkom hej mały, sprawdź jak się odmienia ten trudny wyraz. Po błędach widać, że jesteś niedouczonym nieudacznikiem, stąd strach i niechęć do kobiet, które nie zwracają na ciebie uwagi, bo po prostu jesteś kiepski.

Gość gość
12:24 typowa jadowita polka, ciekawe czy umiesz wyrazić swoje zdanie czasem z odrobiną kultury ?

Gość gość
12:22 a ty nadal powtarzasz te bzdury ? Byłem w Niemczech w Bawarii i tyłu slicznych piersiastych blondynek nie ma nigdzie , może poza Białorusią i Ukraina bo w Polsce łatwiej o wychodzona wredna szczurzyce albo inną konska twarz

Gość gość
Jak koniecznie chcesz na żonę Polkę to dam ci radę Szukaj na: Podlasiu, Podkarpaciu (choć tam zdarzają się są szlaufy Natalia W.), Małopolsce. Unikaj: Dolnego Śląska, Miasta stołecznego, Trójmiasta, Wielkopolski. Taka drobna rada doświadczonego faceta.

Gość autor_tematuuu
Fajnym trzeba być prymitywem, żeby oczekiwać, że kobieta Waszego życia ma być jak stereotypowa Ukrainka, cały czas się uśmiechać i czekać na łaskę swego pana i liczyć, że dziś nie dostanie po twarzy, za przesolony obiad... Wolę Polkę, która ma swoje zdanie, w razie gdy będę miał jakiś problem wesprze mnie. Zawsze podobało mi się, że małżeństwo moich rodziców to było więcej niż miłość, ale przyjaźń i partnerstwo. Jak ojciec się kłócił kiedyś z grupą ludzi, nie miał z nimi szans, moja matka przybiegła stojąc ramię w ramię w ojcem chociaz byli na przegranej pozycji, ona wiedziała, że ona nie ma racji :) ale to jest jej mężczyzna. Ale to jest właśnie ta waleczność naszych Polek, ta Wasza stereotypowa Ukrainka uciekła by w kąt i płakała w takiej sytuacji.

Gość gość
gość dziś Czytaj wyraźnie posty, a nie lecisz po łebkach. Post niżej poprawiłem literówkę...

Gość gość
12:29 bzdury , już prędzej uwierzę w podział miasto -wieś , w każdym kraju najbardziej rozpuszczone kobiety mieszkają w dużych miastach a najlepsze trafiają się na malutkich wsiach , nie mowie że każda dziewczyna ze wsi to perełka bo jest dużo wiejskich szlaufow ale trafiają sie na prawdę fajne dziewczyny

Gość gość
autor_tematuuu dziś Ogarnij się chłopie. Tych wiernych, oddanych kobiet z pokolenia naszych matek już nie ma... współczesne kobiety są zupełnie inne, im szybciej to zrozumiesz tym lepiej, bo potem będzie płacz.

Gość gość
Nasze Polki są najlepsze, do tego mają ten pierwiastek patriotyzmu i to jest urocze a co? śpiewacie razem piosenki partyzanckie, czy jak to się objawia w relacjach?

Gość gość
Nie przesadzaj mnie jedna polka zdradziła oszukala na kasę i odeszła ale później poznałem moją żonę ,skromna miła dziewczyna ze wsi ,która jest wpatrzona we mnie jak w obrazek a ja w nią , nie generalizuj że już dobrych kobiet nie ma

Gość gość
gość dziś Ja czasem z dziewczyną śpiewam "Boże coś Polskę" :) ;)

Gość EmiD
Polki, wredzizny, albo brzydkie intelektualistki, albo bezgustne popychajace wozki, albo ladne, albo puste. Nic wiecej nie Maja do zaoferowania jak modelowanie na insta.. Niestety nie potrafia miec swojego zdania, bo albo pod presja spoleczenstwa sa, albo w sieci konkurencyjnosci w pracy.. Chca byc idealne, a taksie nie zawsze da..

Gość gość
Wy tylko cudze umiecie wychwalać. Swojej rodaczki Polak nie uszanuje, bo cudze to lepsze. Jeszcze sie gorzko przekonacie.

Gość gość
12:24 typowa jadowita polka, ciekawe czy umiesz wyrazić swoje zdanie czasem z odrobiną kultury ? XXXXX A jakąś nieprawdę powiedziała?

Gość gość
Przecież nikt nie mówi że każda polka taka jest , mówimy o tych najbardziej zapatrzonych w siebie sztukach

Gość gość
gość dziś Porządne polskie kobiety bardzo szanuję. :)

Gość gość
Czytaj wyraźnie posty, a nie lecisz po łebkach. Post niżej poprawiłem literówkę... literówka, literówka, gorzej, że poglądy dalej głupie