Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety w Polsce są takie śliczne i urocze :)?

Polecane posty

Gość gość
13:21 Fakt, mimo bliskosci kultury i historii, ja potrafie rozroznic z wygladu Ukrainke a Polke. Jednak nie powiedzialbym, ze Polki sa podobne do Niemek. Niemki maja w sobie cos takiego specyficznego, co mnie zniecheca do nich.

Gość gość
Kolejny post faceta : Starszy Użytkownik 1857 1671 postów Miejscowość: Gdzieś w okolicach Wrocławia Napisano 7 Kwiecień 2016 (edytowane) Podkreślę jeszcze jedną ważną rzecz, która jest diablo istotna dla potencjalnych smakoszy naszych wschodnich sąsiadek. Piszę to, by później nie było zaskoczenia. ZAPAMIĘTAJCIE TO!!! Z nacjami dla nas wschodnimi, tj. Ukraina, Rosja, Białoruś jest troszkę jak z Brytyjkami! Wpadła Ci jakaś w oko, a nie widzisz by miała chłopaka u boku- podchodzisz i zaczynasz rozmowę. Nawet tak bezpośrednio: "Wiesz, przyszedłem tutaj i wpadłaś mi w oko. Czy spędzimy razem wieczór?" Na 95% panna od razu da Ci jasny komunikat- Tak, albo nie. Jeżeli mówi, że nie wie- to uciekaj, gdyż szuka jelenia na wydutkanie z kasy. Zakładamy jednak pozytywny schemat i odpowiada, że "tak, nie ma problemu" (skrócone i spłycone dla potrzeb tej ważnej kwestii, bo przecież żadna nie jest taka łatwa! :D ). I tu musisz zapamiętać drogi Czytelniku posta- w tym momencie to Ty finansujesz cały wieczór!!! Seks masz już praktycznie gwarantowany (o ile sam nie popsujesz), ale zwyczaj wschodni nakazuje o "zadbanie" o partnerkę!. Jeżeli nie "opłacisz" wieczoru, to masz pewnika, że nici z łóżka. Być może dla nas szokujące, ale tam jest tak przyjęte.

Gość gość
Dziwne że ukrainki na swoich profilach mają piękne sesje z dziećmi z ciążą , dużo miłych treści a polki mają wiecznie wstawione goofno takie jak " jestem wyjątkowa sooka i dobrze mi z tym " mam wrażenie że polki są dumne że swojego chamstwa i braku kobiecości

Gość gość
Następny post faceta: Każdy kto był na Wschodzie dobrze wie, że nawet w zapadłej dziurze młode kobiety mają szafy pełne ciuchów. To jest być albo nie być takiej kobiety, bo musi złapać faceta im jest młodsza. Konkurencja jest duża, a im większe zad***e tym facetów mniej, bo albo wyjechali do pracy do wielkiego miasta, albo za granicę albo wkrótce umrą (choroby, alkoholizm). Dla Ukrainek Polska to jest tylko droga na Zachód, bo my dla nich prawdziwym Zachodem nie jesteśmy. Przeciętna Ukrainka jest w stanie przecierpieć 5 lat małżenstwa z Polakiem bo po tym okresie może mieć polskie obywatelstwo. A jak już dostanie polski paszport to wystrzeli z siłą rakiety do Niemiec, Francji czy Skandynawii i tam poszuka sobie kasiastego faceta.

Gość autor_tematuuu
gość dziś Wielu Wam się to nie spodoba, ale Polacy i Niemcy mentalnie mają trochę wspólnego i to na plus. Możecie nie wierzyć, ale u nas na imprezach międzynarodowych z Niemcami się dobrze bawi, oni piją, mają też taki cięty żarcik, ale i ewentualnie jakieś minimalne wyczucie gdzie jest granica niektóych kwestii. Francuzi są nudni, Skandynawowie w ogóle nie lubią się odzywać, szczególnie krzyków nienawidzę, znowu nasi wschodni sąsiedzi mają tendencę do przeginania i robienia wiochy, nawet na naszych imprezach gdzie teoretycznie ludzie na poziomie, to jak się nawalą to wychodzi z każdej nacji jaka jest naprawdę. To sami brytole, fuj. Robią czasem jeszcze większą trzodę jak Ukraincy/Ruscy, tylko ,że Brytole są do tego tępi. Nam, Polakom, dobrze się towarzysko dogaduje zauważyłem z Hiszpanami, kraje Bałkańskie i właśnie o dziwo Ci Niemcy są całkiem w porządku, chociaż też mam jakąś awersje do niech jako kraju i narodowości.

Gość gość
A polki to biorą facetów z zachodu z litości ? Też dla własnych korzyści , tyle że polek już nikt nie chce bo to brzydkie pyskate , nawet jak szczupła to brzydka

Gość gość
Kolejny post faceta: Oszczędzając niektórym rozczarowań - jak pojedziecie na Ukrainę to sam fakt, że mówicie po polsku i macie polski paszport nie spowoduje że wszystko co żywe rozłoży nogi. I tak, jako Polacy, jesteśmy II sortem po zachodzie - te dziewczyny nie są głupie i przelicznik EUR / PLN doskonale znają. I radzę, naprawdę radzę, zawsze mieć przy sobie gumy. Znam temat z pierwszej ręki a Adidas = nagrobek

Gość gość
I co wam polki wredne wstrętne daje to oczernianie ukrainek? Mój brat jest żonaty z Ukrainą ma na imię marina i jest cudowną ,ma 25 lat a wygląda jak 16 latka ma takie śliczne słodkie rysy twarzy , jest dobra i miła kocha dzieci i jest pracowita a Polka to brzydka nadeta tapeciara która wygląda na starszą niż jest

Gość gość
Hahahah Kazda marzy o takim polaczku naiwnieczku zeby go obedrzec z kasy i spie***lic :D

Gość gość
Kolejny post faceta: Generalnie to na forum widzę taki tok myślenia. Może jak Polka mnie nie chce to popatrzę na wschód? Może jeszcze dalej...na daleki wschód...a może nawet azja. Ja pitole. Co za różnica gdzie ma kobita mieszkać. Na jakiej szerokości geograficznej? To ten sam kod genetyczny. Tak jak kupno PCeta z windowsem 98. Co za różnica gdzie kupisz jak zawsze jebnie blue screen? Skończcie się łudzić, że kobiety na wschodzie są mniej wyrachowane. Przecież to nielogiczne. Oni tam mają epidemie gruźlicy, Hifa, kiły, ruskie zakręcają gaz, wojna w kraju, zarobki tyle co nic to jak te kobiety mają nie chcieć bogatego polaka. Chcą się wyrwać z tej zapadłej dziury za wszelką cenę. Co wy myślicie, że one rozumieją inaczej MIŁOŚĆ niż nasze swojskie białogłowe? :D Skończcie się masturbować myślami, że może ładna ukrainka będzie mnie kochać do końca życia

Gość gość
Moja kolezanka jest w związku z Finem i ma się dobrze. Ja też sie przekonuje, czytajac takie posty, że szkoda zdrowia na takich toksycznych, plujacych jadem polaczków.

Gość gość
13:38 a kto by cię chciał toksyczna poleczko? Coraz więcej ukrainek i rosjanek w Europie , polki już nie mają szans

Gość gość
13.39 ale ty tez nie masz szansy u Ukrainki, chyba ze jakiejś takiej naprawdę ze wsi i z dzieciakami. Serio myslisz, zę innej czymś zaimponujesz? Kolejny post faceta: Większość dziewczyn z Ukrainy szuka męża Polaka aby poprawić sobie życie. Głupi jest ten, który myśli, żę przywiezie sobie miłą, ułorzoną i podporządkowaną żonę. Owszem będzie tak jeśli facet ma kasę i wtedy będzie ok. Ukrainki to staszne materialistki. Ile byś nie dał i tak będzie mało. Dzisiaj jest z tobą, ale często ma plan awaryjny. Może być tak, żę któregoś dnia wracasz do domu a jej nie będzie, ponieważ zabrał ją następny frajer, który ma fajniejszy samochód od twojego. Od razu może napiszę, że sam mam żonę ukrainkę. Zresztą nie jestem jedyny w mojej rodzinie. Ktoś kto decyduje się na taki związek musi wiedzieć co go czeka. Nie wolno ich nigdzie puszczać samych, trzeba pilnować jak dziecka. To samo z pieniędzmi. Kasa musi być skromnie dawkowana. Po za tym trzymanie na krótkiej smyczy to konieczność. Wspópracuję od 15 lat na Ukrainie i co nie co wiem. Wszystkie są TAKIE SAME i przeztrzegam przed nimi.

Gość gość
Wpis Ukrainki, która tłumaczy, zeby Polakom sienei wydawało, ze jak zainteresuje sie ukrainka, to ona będzie robić z wdzięczności za jego słuzącą: Na Ukrainie istnieje matriarchat. To kobieta żądzi finansami, domem, mężem i dziećmi. A to z tego powodu że faceći w 50% alkoholiki lub pracują wyłącznie w zawodzie. Tracą pracę to siedząm w domu bo on inżenier i hie podejmie nie jakiej inej pracy. Pan napisał (podporządkowaną żonę), a żona niewolnica? Osobisty bagaż podręczny czy walizka? Co to za określenie starożytne!!! Porobili sobie kur domowych które kudachtać bojąm się i w tede czująm się facetami!!!! A prawda taka że takich jak Pan jest dużo, nie stać na polską żone to bijorą ukrainkę, onę mniej wymagające. A może Panu wo gule niestać na żonę! Ukrainske żony kosztują drożej to prawda. Sama karta tymczasowego pobytu zabiera dużo kosztów i siły dla użerania się z urzendami. Przesłuchanie, sprawdzanie, tłumaczenie, leczenie, zatrudnienie i td. Za trzy lata odbije wam ochote nawet na seks, a swoich urzendasuw wy znajecie. Moge dać radę. 1. Z ukrainki nie zrobisz kury domowej. 2. Dom to jej oaza rządzi ona, a nie wy.

Gość gość
13:45 kopiujesz i wklejasz zmyslone historyjki wrednych polek takich jak ty

Gość gość
nie kochanie, to cytaty z męskiego portalu, wszystkie pisane przez facetów -portal bracia samcy

Gość gość
Jak czytam jacy faceci w tym temacie są wredni, zawistni i złośliwi dla Polek to robi mi sie przykro :( Kiedyś naród się wspierał, teraz tylko komuś dogryźć i dokopać.

Gość gość
14.02 wielu facetów nie łapie sie po prostu na to jak skonstruowany jest świat i stąd poczucie zagrozenia i frustracja przeradzajaca siew agresję. Niemajaczym zaimponowac kobiecie- nie ich wina, przecież ta kobieta to sucz wyrachowanai księzniczka, nie maja jak utrzymać potencjalnej rodziny- baba to sucz materialistka, nie maja dobrego zawodu ani skończonej szkoły- to baba nadeta sucz , wszędzie wina tylko nie w nich. I do tego mysla,ze to wina feminizmu , czy innych zmian społecznych. Jakby przed wojna, czy za zaborów gołod***ec bez przyszłości miał szansę na atrakcyjna panne. Taki albo sienie żenił, albo żenił z podobna biedotą i przymierał z nia głodem. Przed wojna poziom singli obojga płci sięgał 30 %społeczeństwa- w wielu przypadkach z powodu tego ze były to osoby za biedne na wyswatanie ich komus. Dlaczego wtedy faceci w lepszych kregach ze nili sie koło 30-ki? Bo taki miał juz zawód, czegoś sie dorobił i mógł utrzymać rodzine. Dlaczego w Niemczech do wojny facet, który się chciał ozenić musiał iść do urzedu i udowodnić ze jest w stanie utrzymać rodzinę. dlaczego w przedwojennej Polsce oficer nie mógł sie ozenić z panną bez matury i posagu? Itp itd. To własnie feminizm i to ze kobiety pracują i sa niezalezne dało części nieudaczników szanse na znalezienie kobiety- oboje małzonkowie pracuja zeby utrzymać dom i jakos to sie da ciągnąć

Gość gość
Chcę napisać nie odnosząc się to żadnego wpisu tylko ogólnie po przeczytaniu całego tematu,że to wy jesteście uszkodzeni i nadpsuc***anowie.Codziennie zakładacie temat jakie to kobiety są złe i szkodliwe,ale kto jest najwięcej winny za rozboje,wojny,gwałty i inne złe rzeczy?No kto!!?Co to za skala że 80 proc imprezujących dziewczyn się puszcza?Badania robiłeś że wiesz ile to dziewczyn?Uczepiliście się jak psy psiego ogona Polek.Może są księżniczkami,ale nie każda.Wy jesteście ptasie mózgi panowie,to wy ciągle narzekacie i mówicie co jest dobre.Hitler przy was polakach to pikuś.Nigdy nie wezmę polaka za faceta ani murzyna czy araba a wiesz czemu?Bo mam rozum i godność człowieka.Jeśli dla ciebie kobieta która stawia swoje życie i wolność na 1 miejscu jest feministka to ci współczuję twojego ptasiego móżdżku bo wy panowie macie problem wy wy i tylko wy.Dlatego jestem odizolowana od polskich facetów,jesteście wadliwym towarem i szkodzicie na psychikę kobiet.A co do klubów i imprez to zwykle faceci obleśne knury chodzą tam żeby zaliczyć a nie kobiety.Może laski są zbyt nowoczesne ale jeśli chcę to idę się napić idę zajarać ale to nie znaczy że szukam bolca.Stfu na was a autora pozdrawiam bo to normalny człowiek a nie psychiczny ułom jak wy.

Gość gość
gość dziś Nie przejmuj się. Tu masa facetów po przejściach, lub samotników w sumie to raczej tylko tacy zaglądają na takie fora. :) Większość facetów nie jest taka.

Gość gość
zgadzam się z autorem chodź dużo polek to rozpuszczone gwiazdeczki ale nie każda taka jest gość dziś sto procent prawda gość dziś lepiej by nikt tego nie ujął.są normalni polacy ale większość to psychiczne popaprańce którzy zabierają dziewczynom młodość i na ucisk karzą szybko dorastać.czytają o marksizmach i innych teoriach jak by nie mieli nic lepszego do roboty :( uciekajcie od takich bo to wadliwe sztuki i agresory tyle z mojej strony jeden wpis i więcej nie będę dyskutować

Gość gość
Ale to że polki są brzydkie to niestety fakt a nie wymysl, większość to takie 6/10 gdzie ukrainki bialorusinki to takie 9/10 , mało jest naprawdę ładnych Polek

Gość gość
14.34 tak , tak widziałeskazda ukrainkę, szczególnie tam u b\nich na miejscu:)

Gość gość
Pokażcie mi polke która wygląda jak Anna sedokova czy nastia kamenskich, takich kobiet w Polsce nie ma więc skończę się podniecać jakie jesteście piękne

Gość gość
wyjdz na ulice to zobaczysz ładniejsze o ile mamusia pozwala ci wychodzic z domu

Gość gość
Polki powinny troszkę zejść na ziemię bo uważają się za boginie a są poniżej przeciętnej , rosjanki to już wogole petarda jak Karina sycheva która bez operacji ma urodę lalki , w Polsce takiej kobiety nigdy nie widziałem

Gość gość
14.38 chłopcze. pozwól, ze ci wyjasnie. Te panie, których nazwiska podałeś to panie wybrane z wybranych i do tego obrobione za ciężka kasę. Bez porównania do jakiejkolwiek zwykłej kobiety niezaleznie czy tu czy tam. Dlaczego? Dlatego ze to kosztuje. Lekarz medycyny estetycznej opiekujacy się wieloma [polskimi celebrytkami na pytanie dlaczego zwykła kobieta nawet jak wykupi zabiegi za parę tysięcy to nie wyglada jak celebrytka (a ile kobiet stać na taki wydatek?) odpowiedział, zę to wynika z prostego faktu.... celebrytki jesli mysla o poprawie wygladu to na dzień dobry na raz wydaja min. 50 tysięcy. Za to robią generalny remont i wiele zabiegów w jednym czasie, a potem jak to zrobia to już raz na jakiś czasmoga zrobić drobny zabieg przypominający. Konkluzja: sa na świecie piękne kobiety, aktorki, piosenkarki, do których zadna przeciętna Polka, Ukrainka, niemka, Hinduska itp nie zblizy sięnawet, ale po pierwsze zadnego z was nie stać na zrobienie takiej gwiazdy z milej zwykłej kobiety, po drugie kobieta której nie stać a chce tak wygladać nie weźmie kogoś takiego jak wy, a kobieta która samodzielnie na to stać ma na takich jak wy wywalone, dla nich istniejecie tylko jako szara masa- chłopak do noszenia walizek w hotelu, parkingowy, kelner- czyli ktoś na kogo nie zwraca sieuwagi.

Gość gość
a sycheva nigdy nie zwróciłaby uwagi na kogoś takiego jak ty , zreszta takie jak ona nie chodza po ulicy tylko woża je limuzynami zeby sie z byle kim nie musiały stykać. Serio myślisz zekobiety tego typu jeżdzą tramwajem z przepoconymi fizolami?

Gość gość
Nie plec głupot kobieto , w Polsce nawet aktorki czy piosenkarki są brzydkie , mogą się "wyremontować " ale naturalnych rysow twarzy nie zmienia , kto jest piękny ? Kożuchowska ? Czy może Ostaszewska ? W Polsce kobiety mają ostre rysy twarzy i wyglądają staro

Gość gość
ty tak na serio ile ta cała sycheva ma lat? i chcesz ja porównywać do kozuchowskiej, która ma 40? a twoja matka ile ma lat? wygląda jak ta cąła sycheva, albo chociaz jak kozuchowska? ajesli nie to dlaczego?