Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety w Polsce są takie śliczne i urocze :)?

Polecane posty

Gość gość
Ukrainki mają takie miłe dziecinne buzie i filigranowe ciała , polki nie są złe ale takich kobiet w Polsce jest znikomy ulamek może pomińmy pedofilski gust

Gość gość
15:41 jest przepiękna , zazdrość cię zabija moją droga nie, po prostu mi sienie do końcapodoba. Czasem wygląda naprawdęładnie , rzeczywiście wygląda młodo, ale usmiech Jokera:)

Gość gość
Polki się zrobiły fatalnie brzydkie od nadmiaru testosteronu i feminizmu , kiedyś Polki były ładniejsze ale od tej agresji pewnie już dostają maskulinizacji

Gość gość
ukrainki często trzymają dziewictwo do ślubu nawet te piękne x a większość wychodzi za maz w wieku 17 lat

Gość gość
15.44 i znowu jakiś odpad po męzczyźnie płacze

Gość gość
taaa, dziewictwo do slubu:) jak wygląda średnia wieku inicjacji seksualnej w naszym kraju? Okazuje się, że na tle innych narodowości wypadamy wcale nie najgorzej. Odsetek osób rozpoczynających życie intymne w bardzo młodym wieku wynosi w Polsce około 13 procent. Dla porównania, w Niemczech czy na Ukrainie do szybkiej utraty dziewictwa przyznaje się aż 50 procent nastolatków.

Gość gość
15:49 tylko że ukrainki tracą dziewictwo z chlopem z którym chcą się zenic a nie jak Polki co tydzień na dyskotece innemu pod wpływem

Gość gość
Oj życze ci żebyś się o tym przekonał :D

Gość gość
Z ukrainkami zenia się przede wszystkim faceci z kasa a nie nieudacznicy jak ktoś tu zarzuca , mój sąsiad lekarz ma żonę ukrainke, kolega historyk też

Gość gość
W każdej kobiecie coorfy dwie trzecie :)

Gość autor_tematuuu
To miał być fajny temat, o tym dlaczego Polki są ładne, nie czemu Ukrainki są lepsze :) Poważnie zastanawiam się czy tu wracać. Hejt, jad, wku**wienie i nienawiść do wszyskiego i wszystkich mnie przerasta :)

Gość gość
Przyjedz i przekonaj się na własnej skórze jakie są te twoje cudowne aniołki. Szybko wrócisz z obłoków na ziemię

Gość gość
Wy nic nie wiecie o Ukrainkach. Ja zatrudniam od kilku lat ukrainki. Jeszcze zadna nie urzekla mnie swoja urodą, mocno przeciętne, leca na kasę, na ukrainie mają swoich mezow z dziecmi a tu puszczaja sie za kasę z polakami, albo za dobra gadke z innymi ukraincami, nawet o zlotowke potrafia wydrapac oczy, kloca sie o byle co (np o 1 łubianke) sa zazdrosne o inne ukrainki, kazda chce byc najlepsza. Nie polecam w kazdym razie.

Gość gość
To zupełnie jak Polki :)

Gość gość
Polki sa sliczne i madre. Dbamy o siebie, bardzo malo jest nas otylych. Potrafimy ubrac sie dobrze za grosze. Lubimy podobac sie mezczyzna.. zobacz ile polek nosi niewygodne buty na wysokich obcasach - bo nasze nogi wygladaja ladniej... ile wysokich obcasow na ulicy zobaczycie w innych krajach europy lub us..??

Gość gość
Natura jest zdradliwa ladne sa po to by zwabiac mezczyzn ale potem robia wszystko by ich zniszczyc dlatego w Polsce jest tak wysoki wskaznik samobojstw wsrod mezczyzn.

Gość gość
15:49 tylko że ukrainki tracą dziewictwo z chlopem z którym chcą się zenic a nie jak Polki co tydzień na dyskotece innemu pod wpływem nie czytałes postów facetów,którzy obracaja sie wśród ukrainek i szczerze doradzają żeby nawet 20-latki pytać o nieślubne dzieci, bo większosc szukających nowego facet w Polsce jakies dzieci na Ukrainie ma i to mimo młodego wieku

Gość gość
W każdej kobiecie coorfy dwie trzecie usmiech.gif więc i w twojej matce też..... ech ta statystyka nie może kłamać

Gość gość
a zadał sobie ktoś pytanie jak Ukrainki traktują swoich współplemieńców, też są wobec nich takie fajne? No i jak to jest z nimi jak się zestarzeją. Jak jest w małżeństwie z nimi później? To są jednak istotne pytania.

Gość gość
Nie porównuj powojennej generacji kobiet z tymi dziwolągami w wieku 20 - 30 lat

Gość gość
Ja nie wierzę co czytam xD Może odpowiem bo sama jestem młoda mam 22 lata : gość dziś Wiesz czemu się zabijacie?Bo jesteście słabi i karma was dopada.To wy gwałcicie,pijecie i szukacie kobiet ideałów,a co od siebie śmierdziuchy dajecie?Goowno. gość wczoraj Ostre laski są spoko i nie od feminizmu tylko od facetów.Polacy tłuką żony i to wiemy nie od dziś.Kobieta musi pokazać gdzie miejsce agresora. gość wczoraj dziecinna buzia i młodość, i kto jest kyrwa płytki panowie?wy! gość wczoraj Karina Sycheva jest bardzo ładna ale ma około 177 cm także wiesz. gość wczoraj Marina to naiwniara a twój brat goowno daje a wymaga ponad to jest szmaatką bo patrzy na to żeby wyglądała jak najmłodziej,o zgrozo jakie wy macie faceci problemy... Wiecie co wam panowie powiem?

Gość gość
tu 22 latka część druga : Mam korzenie Włoskie i dużo Polaków mnie podrywa.Ale wy jesteście chamy i gnoje.Wymagacie piękności,wymagacie bardzo młodego wyglądu ale po co?Zacznijcie patrzyć na charakter a nie na wygląd

Gość gość
Dobrze piszesz 22 latka,może jesteś bardzo młoda ale nie głupia.Wy jesteście brzydcy i każdy wie że polacy to najbrzydsi mężczyźni.I jeszcze zapędy pedofilskie do jak najmłodszych tłumaczone biologią...Proszę was...Wy macie takie schizy wy się leczcie faceci!

Gość gość
Jak już kiedyś pisałem... Zmyjcie z mordy centymetr tapety, poodklejajcie sztuczne rzęsy i włosy, ściągnijcie pushupa i ściskające sadło gacie i zobaczymy kto na tle Europy wypada lepiej, naturalny Polak czy "zrobiona" Polka?

Gość gość
A mi sie Polki nie podobają. Nawet jak laska jest zrobiona to przez ta warstwę dekoracji przebija tandeta i pospolitość. Kojarzą mi sie z kiszonymi ogórkami zmieszanymi w jednym słoiku z puszystym serkiem wiejskim i pumperniklem. Ot takie dziwne skojarzenie. Mieszkam od lat zagranica i tutaj widuje wiecej naszych rodaczek na których mozna zawiesić oko niz w Polsce. Kobiety w Polsce nie zawsze potrafią sie gustownie ubrać lub dobrać sobie fryzurę i makijaż. To wszytko zalatuje kurzem i nuda.

Gość gość
Nie wiem o czym mowa gdy wychwalacie urodę Ukrainek i innych tam ze wschodniej Europy dziewuszek. Poznałam kilka Ukrainek i cóż.. normalne dziewczyny, ani uroda nie powalają na kolana ani nie straszą. Nie ma wielkiej różnicy miedzy Polkami a Ukrainkami jesli chodzi o urodę. Słowiański typ i tyle. Ani jakoś urzekającymi piękne ani tez brzydkie. Gdzies po środku raczej.

Gość gość
00:41 polki nie są piękne to fakt ale Polacy są dosłownie obrzydliwi więc sobie nie slodz , pracowałam z ukraincami i Ukraińcy faceci są nawet ladniejsi od polakow , w Polsce w wieku 25 lat dużo facetów ma zakola pryszcze i zmarszczki Ukraińcy mają urodę takich młodzików , już nie mówiąc że ani na zachodzie Europy ani na wschodzie w żadnych kraju faceci nie mają tak kiepskiej tłustej cery jak Polacy

Gość gość
I zanim polskie męskie shreki zaczną ujadac że Ukraińcy są paskudni to popatrzcie jak wygląda Daniel joy z zespołu quest pistols albo zora koroliov

Gość gość
To sobie wyobraźcie jak te ukraińskie moczymordy będą wyglądać w wieku 40 lat. Myślicie że ukrainki i białorusinki dla zabawy z tego kraju cudownych mężczyzn spiertalają?

Gość gość
gość 2018.04.11 11:35 to jest chyba jakaś prowokacja jakiejś polki, idz do pierwszego lepszego klubu , banda naprutych lasek bije się z ochroniarzem, daje doopy ewentualnie rzyga od przepicia, normalna dziewczyna w klubie to jest 1 na 100 co przyszła potańczyć a nie chlac czy prowokować chamsko samców x Nie wiem w jakim środowisku Ty sie obracasz ale w moim nie ma takich kobiet. To co opisałaś/łeś to ułamek , jakaś patologia.