Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety w Polsce są takie śliczne i urocze :)?

Polecane posty

Gość gość
Ukrainki spiertalaja z Ukrainy bo tam jest bieda , Ukraińcy z charakteru są może nawet lepsi od Polaków bo więcej kobietę szanują i nie traktują jak obiekt seksualny

Gość gość
dziś Na Ukrainie jest ciche przyzwolenie na bicie kobiet. W Polsce damcy bokserzy są przez społeczeństwo piętnowani. Niestety na Ukrainie przemoc fizyczna wobec kobiet jest nadal powszechnym zjawiskiem. Związki z Ukrainą mam od lat 90, gdyż wspólnie z ojcem prowadzimy firmę transportową. Organizujemy przejazdy pasażerskie z Ukrainy do Polski i z powrotem. Znam to państwo dość dobrze. Proszę nie piszcie, że Ukraińcy traktują dobrze kobiety, bo dajecie przyzwolenia na przemoc wobec kobiet, a to, wierzcie mi, wciąż poważny problem w tym kraju. I nie kłóćcie się czy Polki są ładniejsze, czy brzydsze od jakiejś tam innej nacji - to jest dziecinne i niedojrzałe! Polki to ładne kobiety tak samo jak Ukrainki i skończcie te durne, infantylne kłótnie.

Gość gość
Ja znam wielu Ukraińców i żaden żony nie bije , to już prędzej żona bije ich bo ukrainki też mają gębę od ucha do ucha a teraz jeszcze mogą ich postraszyc że sobie znajdą jelenia z zachodu , wiec to faceci ukrainscy nie mają wyboru

Gość gość
Jak tyle ludzi tak wiele opinii.Mi się podobają Duńczycy i Norwedzy z charakteru i podejścia do kobiet,bo zamiast sztucznej pomocy i otwierania drzwi wolę być traktowana jak wolna osoba niż dziewicze popychadło i kobieta której cnota jest wyżej od niej.A wygląd to sprawa drugo-rzędna.Faceci lecą na wygląd,a nie tylko kobiety.Bo dla was nie powinno być ważne czy kobieta będzie wyglądała jak gówniara,tylko to jaką osobą jest i to że też ma prawo źle wybierać