Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki19

Chcę rzucić palenie

Polecane posty

Gość Wiki19

Dziś rano wstałam zapaliłam i stwierdziłam że to koniec trzeba z tym skończyć. No i wytrzymał aż do teraz to było silniejsze odemnie musiałam znów zapalić. Macie jakiś radykalny sposób jak sobie z tym poradzić bez żadnych plasterków tabletek poprostu chce to rzucić i już

Gość Wiki19
Sorki za błędy nie zobaczyłam wcześniej :P

ja 5 lat nie palilem żulem gumy z nikotyna - tylko po pewnym czasie podrażniają te gumy gardło... testowalem tez e _ papierosy, plastry i inne wynalazki... najbardziej oplacalne i skuteczne okazaly sie gumy.. e papierosy odradzam inhalujesz b . duzo nikotyny po pewnym czasie masz problemy z sercem i latwo o przedawkowanie

bez plastrow, tabletek, bedzie b . ciezko.... niktoyna uzaleznia duzo bardziej niz heroina..

Gość gość
chcesz rzucić palenie to przestań kupować fajki i palić, chyba że z ciebie kompletna pissda

Gość Wiki19
Przestać się palić nieda od tak chyba że ktoś ma silną wole. A jak się np zrazić do papierosów? Bo właśnie co z tego że kupie gumy plastry czy coś w tym stylu jak i tak to nikotyna :(

to tabex, o ile bedziesz tolerowala go, w sumie moga wystapic skutki uboczne zmeczenie i suchosc blon sluzowych.