Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dopóki teściowa była jej potrzebna do nianczenia dziecka, to koło niej skakała!

Polecane posty

Gość gość

a teraz jak dzieciuch odchowany i wstawila do przedszkola od 8 do 18, to nagle babcia juz sama spedza swieta, nagle synowej przeszkadzaja odzywki tesciowej i sie o nie z nia awanturuje, a jakos do tej pory kladla uszy po sobie i znosila przytyki i aluzje. Teraz nagle wojna, bo juz babcia jej niepotrzebna, ciekawe ile takich franc jest teraz, co pamietaja o rodzicach i tesciach trylko wtedy gdy trzeba dzieciora podrzucic. nagle tesciowa jest zla, okropna, nagle gada glupoty, a prawda jest taka ze nasze tesciowa zawsze taka byla, nic sie nie zmienila ani na minus, ani na plus

Gość gość
ta dziewczyna zreszta to samo robi wobec swojej matki. Dopki matka jej siedziala dwa lata z dzieckiem, to tam jezdzili, to kolo niej skakali. teraz ją odwiedzą raz na kwartał albo rzadziej.

Gość gość
Bo te, które podrzucają swoje dzieci babciom na wychowanie własnie takie są -niewychowane.

Gość gość
wczoraj Nigdy nie robiłam przytyków,aluzji,poagałam bo nad życie kochałam wnuczkę a gdy dorosła sama pokazała piórka bo mamusia cięzko nad nią pracowała widząc że wnuczka mnie kocha. Reszta ro tak jak w twoim opisie,zrobiłaś swoje to wypad,nie jestem nikomu potrzebna,już minąl rok jak ich nie widzę a mieszkamy od siebie nie całe 5 km.

Gość gość
09:03 smutne to strasznie :((