Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamagrudniowa2

Grudniówki 2018!

Polecane posty

Gość Mamagrudniowa2

Niedawno dowiedziałam się że zostanę Grudniową mamą :-) fajnie by było gdyby ktoś dołączył do tematu, by móc dzielić się informacjami :-) termin wypada mi na 18.12.2018, aktualnie mamy 4t2d ciąży. W sobotę umówiona jestem na wizytę do ginekologa, mam nadzieję że już zobaczę swoje dzieciątko :-) choć wiem, że nie zawsze tak szybko jest to możliwe. Objawów ciążowych nie licząc braku @ nie mam żadnych. Czuję się rewelacyjnie i mam nadzieję że zostanie tak jak najdłużej. A jak jest u Was? Pozdrawiam!

Gość gość
Są już 2 lub 3 tematy na grudzień 2018.

Gość gość
Witaj! Ja jutro idę na wizytę do lekarza i dowiem się na kiedy termin :) z moich obliczeń wynika, że na 19.12 ale to tylko domysły :) Ps. Będę podpisywać się na dole, bo nie chce mi dodać odpowiedzi kiedy zmienie nick. A1ALEKSANDRA1

Gość gość
Hop sa sa Podbijamy!

Gość gość
To następne prowo?

Gość Mamalistopadowogrudniowa
Dołączam! Termin mam na 17.12. 2018 :-) to drugie dziecko :-) czuje się na chwilę obecną super, trochę boli brzuch ostatnio, ale to normalne. Brzuch mi rośnie z dnia na dzień! A to dopiero początek 7 tygodnia... Już nie mieszcze się w swoje spodnie... A z racji tego że "normalnie" jestem bardzo szczupła, to osoby które nawet nie wiedzą o ciąży, zauważają dodatkowe centymetry :-D w pierwszej ciąży przytyłam aż 25 kg, boję się co to będzie w tej! A jak u Was? Jak się czujecie?

Gość gość
Wypad trollu...

Gość gość
Dopóki na tym forum bedą zakladane nastepne bezensowne tematy na GRUDZIEŃ 2018 dopóty ja będę je replikowac. Byłby jeden- byłby spokój.

Gość gość
O są już fasolinki!!!

Gość gość
Podbijam temat w górę bo jest zdecydowanie za mało tematów na grudzień