Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po 15 latach małżeństwa czujecie jeszcze coś do męża?

Polecane posty

Gość gość

Czy mąż czuje coś do żony?

Gość gość
2.5 roku po ślubie tylko ale 15 lat razem i wciąż si kochamy! Nie mamy dzieci i jesteśmy zabezpieczeni finansowo tak więc może dlatego tak jest ...

Gość gość
jestem ponad 11 lat miłość i przywiązanie na tą chwile trudno mi to określiść. wiele nas łączy

Gość gość
Po co pytasz o to w ogóle ? Jak ktoś ci napisze że nic nie czuje to zacznie sie nagonka czemu sie jeszcze nie rozwiódł.

Gość gość
Dziwne pytanie ale wyczuwamze autorka ma jakis problem w swoim zwiazku wiec odpowiem , tak , po 16 latach nadal kocham mojego meza ze wzajemnoscia , uwielbiamy spedzac ze soba czas , duzo sie razem smiejemy i czasem nawet jak idziemy to trzymamy sie za reke :) uwielbiamy sie kochac ijest nam coraz lepiej w tej dziedzinie zycia :) Mam nadzieje ze dlugo jeszcze pozyjemy i ze to ja odejde pierwsza , bo bez niego to juz by zycie stracilowszelkie kolory

Gość gość
to jest miłość w 100 procentowej świadomości uczucia w maju mamy 16 rocznicę bycia razem po ślubie jesteśmy dopiero 11 lat :-)

Gość gość
23:46 my mamy dokładnie tak samo i też myślę że to przez to że nie mamy dzieci i innych problemów ;)

Gość gość
17 lat razem,15 po slubie Jest tylko lepiej

Gość gość
Ja po 14stu i czuje :D Wczoraj jak malował pokój i tak zerkałam na Niego to: - podoba mi się - podnieca mnie - kocham go Jestem w końcówce ciąży, nie wiele mogę z nim.... :o i źle mi z tym :( Czuje i wiem, że ja mimo ciąży jestem dla Niego tak ważna jak on dla mnie :)

Gość gość
Tak,nienawisc

Gość gość
18 lat razem. Kocham męża inaczej niz kiedyś, mocniej i bardziej dojrzale.

Gość gość
My nawet po 40. Nie wyobrazamy sobie życia bez siebie.

Gość poli35
ja jestem 15 lat po ślubie i kocham męża nad życie,on mnie także...codziennie okazujemy sobie uczucia i mówimy ,że się kochamy..gdy gdzieś idziemy to zawsze trzymamy się za rękę...nigdzie nie wychodzimy osobno,zawsze razem...dzieci nie mamy