Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brońmy swego Opolskiego

Byliście kiedyś w Opolu? Czy nigdy co sądzicie o stolicy województwa opolskiego

Polecane posty

, www.filharmonia.opole.pl(filharmonia Opolska) , www.teatrekostudio.art.pl (teatr eko studio Opole , www.teatrlalki.opole.pl (Opolski teatr lalki i aktora) , www.teatropole.pl (teatr Kochanowskiego w Opolu) , www.mosir.opole.pl (miejski ośrodek sportu i rekreacji w Opolu , www.zoo.opole.pl (ogród zoologiczny w Opolu) , www.opolskielamy.pl (kino meduza w Opolu) , www.mdk.opole.pl (młodzieżowy dom kultury w Opolu)

Gość gość
wyp8erdalaj z tym zadoopiem wreszcie zrozum że nikogo ta wiocha nie obchodzi

10:57 zadoopiem tak? Przecież powyżej na samej górze wymieniłem ci atrakcje jak teatry kina dom kultury zoo filharmonie amfiteatr hale sportowe itd jak powyżej na samej górze w linku a wg ciebie to zadoopie przecież to wszystko jak powyżej jest w Opolu więc wytłumacz mi w końcu skoro to wszystko w Opolu jest to co w Opolu jest nie tak ze Nazywasz Opole dziurą i zadoopiem co mu Brakuje no wytłumacz mi jak taki mądry jesteś

Zrozum raz na zawsze że Opole to nie jest dziura ani zadoopie bo te wszystkie na danej górze wymienione rzeczy Ma ps w Opolu też są uczelnie wyższe uniwersytet politechnika i Opole jest miastem wojewódzkim więc co w Opolu jest nie tak że nazywasz Opole dziurą no skoro jesteś taki mądry to wytłumacz mi to!!!

nie byłem ale widziałem kiedyś filmik ktory nagrales w opolu i centrum bylo calkiem ładne, chęntie się kiedys wybiore :)