Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość
Dobre kobiety kochaja dobrych facetow i takich szukaja a ty od glupich rad kazesz mu zdobywać dziwne kobiety . Dobrej kobiety nie trzeba szukac twoimi sposobami , taki suki takimi sie szuka sposobami

Gość gość
dziś [20:13 no wierzę wierzę tylko gdzie mam ich szukać? Bo po dyskotekach nie raczej...miałybyście dla mnie jakieś rady gdzie mogę poznać wartościową dziewczynę, z duszą i wnętrzem? Szukam właśnie kobiety wrażliwej, która ma wnętrze, nie jestem zimnym pustym draniem na których wiele tutejszych kobiet się skarży...cóż ja biedny romantyk mam począć? Czy miłość i chemia jest tylko dla silnych i bezwzględnych?

Gość gość
Ty od rad : nie generalizuj , twoim zdaniem jest tylko jeden typ kobiet. Nie kazda lubi gangsterów i palantow. Nie przesadzaj

Gość gość
gość dziś Nie tylko d****** Pewność siebie, lekka aroganckość pozwala wzbudzić zainteresowanie w większości kobiet. Po prostu te cechy sprawiają, że facet jest w oczach kobiet uniwersalnie ciekawy, intrygujący. Romantyk, wierszokleta to może mieć branie ale u 1% kobiet. Pewny siebie, męski drań ma zainteresowanie u 90% kobiet ;)

Gość gość
Autorze siedz na uczuciowym , tutaj sa fajne dziewczyny tez i mozna naprawde fajnie tutaj z kims pogadac. Ja poznalam fajnego pana , mojego przyjaciela. Tutaj na kafe :)

Gość gość
W tym 1 % jest duzo kobiet :)

Gość gość
dziś spoko,jasne że posiedzę bo wierzę że jak nikt nikomu nie wytyka jakichś wad to można świetnie się dogadywać... a dobra rozmowa jest dobra na wszystko. Przecież kobiety uwielbiają rozmawiać i być wysłuchiwane prawda? to ja,autor.

Gość gość
Autor chce byc sobą, nie zmienisz go. Kiedys przeciez dziewczyna zobaczy jaki jesr naprawde . Zawsze ma udawac ? To bez sensu .

Gość gość
gość dziś Zapisz sobie ten temat w zakładkach. Jak już przekonasz się jak beznadziejnie ci kobiety poradziły, to wrócisz do moich rad. Powodzenia ;)

Gość gość
Nieraz na temacie mozesz naprawde tak fajnie w rozmowe z kims pojsc , serio . Natkniesz sie na taką :) Zakładaj tematy i nikogo nie udawaj , badz sobą a trafi sie taka ktora bedzie oczekiwała takiego chlopaka jak ty

Gość gość
gość dziś Dopóki się nie znudzi dziewczyną. Potem będzie udawał przed następną i następną ;)

Gość gość
ja bym nawet nie potrafił udawać gangstera - bo to kwestia charakteru a nie ubioru czy wyglądu. Jestem raczej romantykiem (tyle że nie wierszokletą jak to tutaj ktoś mi zarzucił).Nie jestem jakoś przesadnie wrażliwy ( w sensie że płacze jak zachodzi słońce:)) ale też nie potrafię udawać takiego bezdusznego chama co miałby mnóstwo złych rzeczy na sumieniu a ndal spałby spokojnie... Ja już nie wiem czym zainteresować kobietę by ja do siebie przyciągnąć. Nie wiem co począć zycie mi chyba przeznaczyło do końca los samotnego wędrowca...

Gość gość
"Przecież kobiety uwielbiają rozmawiać i być wysłuchiwane prawda? to ja,autor." Pieknie napisałeś :) Jestes wartosciowy i niejedna skrzywdzona kobieta pragnęłaby takiego mezczyzne :) Powodzenia Ci zycze

Gość gość
//czy mężczyzna który nie stawia w związku na seks jako rzecz na pierwszym miejscu byłby dla was idealny?// tak❤️ romantyk stawiajacy milosc na miejscu pierwszym to moj ideal mezczyzny❤️ facet stawiajacy seks na miejscu pierwszym to dla mnie buchaj, podgatunek. //Czy musiałby jeszcze ponadto posiadać inne cechy które by was w pełni zadowoliły?// musialby posiadac takie cechy jak: uczuciowy, wierny, mily, opiekunczy, wrazliwy,

Gość gość
gość dziś Być może natura nie chce byś się rozmnożył. Dała ci osobowość kompletnie nieatrakcyjną dla kobiet. Sorry za bezpośredniość, ale wolę być szczery. Ja podrasowałem swoją osobowość i na brak kobiet nie narzekam. Jeżeli ty nie jesteś na to gotów to rozumiem i szanuję.

Gość gość
gość dziś gość dziś Dopóki się nie znudzi dziewczyną. Potem będzie udawał przed następną i następną oczko.gif No wlasnie wiedzialam odrazu jaki z ciebie facet

Gość gość
dziś nie jestem jakiś idealny,ale myślę że opiekuńczy i wrażliwy umiem być - ponadto umiem wysłuchiwać kobiet,wiele koleżanek w byłej pracy uwielbiało przede mną otwierać się że swych osobistych problemów chodz ja wcale ich o to nie prosiłem - czułem się skrępowany wręcz. I co z tego skoro nadal jestem sam? Myślę że miłość chyba jest tylko dla wybranych...

Gość gość
20:29 przeczytaj uważnie od poczatku swoj post , napisalas ze stawiasz seks na 1 miejscu , zobacz a pozniej inaczej piszesz

Gość gość
gość dziś Bo kobiety takich jak ty friendzonują tj, jesteś dla nich atrakcyjny jako kolega ale zupełnie nieatrakcyjny jako facet. Kobiety lubią zimnych drani, tak już po prostu jest. No nie ma co się oszukiwać. ;)

Gość gość
dziś ok tylko napisz mi na czym polegało to "podrasowanie" osobowości? zmieniło cię to w oczach kobiet? Ja nie lubię kłamać oszukiwać i ranić,nie chcę by jakaś kobieta przez mnie płakała...

Gość gość
Sory zle odczytalam

Gość gość
Jesli facet by robil takie podchody jak radzisz to juz bylby spalony , albo jestem wazna albo nie

Gość gość
Ja nie uganiam sie za kolesiami ktorzy maja mnie w d***e i robia jakies gierki jak ty od dziwnych rad.

Gość gość
dziś hmmm to chyba prawda z tego co po sobie zaobserwowałem - ale wynika chyba to też z tego że wiele moich koleżanek to już pozajmowane kobiety - żony,narzeczone,kochanki...chodz mój romantyczny charakter sprawia że widzą we mnie chyba tylko przyjaciela a nie potencjalnego kochanka...

Gość gość
gość dziś Byłby spalony gdybyś wiedziała, że robi podchody, ale ty wcale wiedzieć tego nie musisz, prawda? ;) Poza tym równie dobrze można napisać, że nieśmiały romantyk jest na starcie spalony, więc wybór należy do autora co zrobi ze swoim życiem.

Gość gość
Ile masz i czy jesteś prawiczkiem?

Gość gość
Ja nie lubie zimnych drani. Lubie spokoj i cieplo

Gość gość
ale zaznaczam też że mając wrażliwy romantyczny charakter nie jestem "ciepłą kluchą" = w sytuacjach stresowych i pełnych zagrożenia umiałem zachować zimną krew i działać racjonalnie a bywało tak nieraz w moim życiu.

Gość gość
Zle radzisz autorowi Jesli bedzie grał przed dobrą dzuewczyną to ją straci

Gość gość
Autorze w jakim jesteś wieku ? :)