Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jako psiapsiółkę i kołnierz do wypłakiwania się owszem ;) Ale nie jako faceta.

Gość gość
czyli że im więcej mam koleżanek to jestem dla tej swojej ukochanej jeszcze atrakcyjniejszy? Czy ta ciągła zazdrość i jej strach nie zabiją w niej w końcu uczucia i miłości do mnie?

Gość gość
Dziś wiem na pewno ze nie ma faceta któremu warto być wierna. Powodzenia wam życzę.

Gość gość
Nie chcę swojej ukochanej szantażować że tak powiem znajomością z innymi kobietami, bo nie chciałbym by ona np. także flirtowała z innymi mężczyznami jawnie pokazując mi że może w każdej chwili mnie porzucić. Czy ma to jakiś związek z miłością?

Gość gość
Cechy charakteru autora skazują go na samotność i brak kobiety. Jak ktoś nie umie im kłamać, manipulować nimi, oszukiwać, zdradzać , bawić się nimi, wykorzystywać nie licząc się z ich uczuciami dawać po prostu całą tą emocjonalną huśtawkę to jest się samemu. Każdy średniorozgarnięty facet to wie. Emocje to je napędza wtedy wyłącza im się rozum.

Gość gość
dziś ja umiem być wierny i chyba właśnie dlatego jestem sam - romantyk wierzący w miłość jak z literatury nie ma chyba dzisiaj racji bytu smutne jest to że tak mało dzisiaj w ludziach zaufania do siebie, tylko nastawienie na materializm, szybkie przyjemności i porzucenie - wolę jedną wartą wszystkiego miłość nawet na krótki okres życia i potem umrzeć wiedząc że doświadczyło się piękna niż całe armie kochanek z którymi pamięta się tylko kilka minut seksu. To ja, autor.

Gość gość
dziś smutne jest to co piszesz,być może i pisana mi samotnośc cóż poradzę, niejeden człowiek niesie przez życie ten krzyż samotności. Czyli wychodzi na to że kobiety naprawdę lubią facetów którzy je krzywdzą?

Gość gość
ej dziewczyny,piszcie,piszcie bo mi się fajnie z wami pisze:)

Gość gość
gość dziś Jakkolwiek to nie zabrzmi odpowiedź brzmi TAK, KOCHAJĄ NAS. Kobiety to dziwne stworzenia i coś w tym jest, że pociąga ich bycie ranioną.

Gość gość
dziś czyli wychodzi na to że im bardziej jestem dobry to tym większy zawód mnie spotka?

Gość gość
gość dziś Dziś wiem na pewno ze nie ma faceta któremu warto być wierna. Powodzenia wam życzę." Warto byc wierną autorowi

Gość gość
gość dziś Dobrzy faceci zawsze źle kończą. Jak chcesz mieć kobiety to musisz im zapewniać emocje.

Gość gość
Autorze jesli ten temat sie skonczy zaloz drugi i nastepny , nie zrażaj sie typami jak ten ktory dawal ci dziwne rady.

Gość gość
gość dziś im więcej koleżanek tym gorzej dla faceta w oczach ukochanej, nie ma miłości bez zazdrości a miłośc wymaga jedności do czego te koleżanki,przychodzi etap ze teznajomosci powinny sie konczyc na dzien dobry i do widzenia

Gość gość
tu autor, a ja jestem ciekaw co o rewelacjach kolegi co doradza manipulacje i krzywdzenie kobiet uważają same kafeterianki? Ja tam wierzę że jak się nikogo nie krzywdzi i nie oszukuje to miłość będzie trwała - miłość to poswiecenie a nie egoistyczna gierka oszukiwania drugiej strony. Nie wiem może jestem idealistą ale staram się po prostu w to wierzyć - miłość jest wtedy gdy obie strony wzajemnie się szanują,rozumieją potrzeby drugiej strony i obowiązki z tego wynikłe.

Gość gość
Nieprawda ze dobrzy faceci zle kończą . Czesto skrzywdzone dziewczyny doceniają takich i daja im szczescie

Gość gość
tu autor - smutne jest tylko to że kobieta musi wpierw zostać zranioną by później móc jakoś docenić mnie - boli trochę fakt że traktowany jestem jako plaster, tak jakbym był gorszy tylko dlatego że nie potrafię kłamać, oszukiwac, ranić i zdradzać...

Gość gość
Co można uważać o manipulacji ogólnie ludźmi? Trzeba być chyba zakompleksionym człowiekiem skoro normalnie nie potrafi się z ludźmi współżyc. To są toksyczne sprawy i toksyczni ludzie.

Gość gość
Rady i rewelacje kolegi sa beznadziejne. To zwykly lovelas i w d***e ma kobiety i nie szanuje ich, gustuje w zlych kobietach

Gość gość
gość dziś A no właśnie, potwierdzasz moją tezę! Kobieta musi być pierw ostro przeru'chana, oszukana i zraniona przez badboya by była w stanie docenić spokojnego faceta ;) Widzicie panowie? Odpowiedzcie sobie sami czy chcecie być kołami zapasowymi czy samcami alfa jak ja. ;)

Gość gość
Madra dziewczyna bedzie szukac takiego jak autor

Gość gość
gość dziś taka miłośc istnieje tylko zamieniłabym jedno słowo 'poświęcenie' na słowo świadomy wybór w oddaniu i wierności:)

Gość gość
To wierz dalej w to co mówią to dalej będziesz sam. One co innego mówią co innego robią.Oceniaj je po czynach nie słowach, te drugie nic nie kosztują i są przez nie stosowane aby pokazać się w lepszym świetle niż w rzeczywistości. "Mili chłopcy nie ru....ją" nie znasz tego powiedzenia.

Gość gość
gość dziś No, no autorze, zaczynasz myśleć! Składać puzzle w jeden obrazek. Chcesz być wiecznie zapasowym kołem? Ja nie chciałem i zacząłem dawać kobietom to czego pragną. Ty też możesz.

Gość gość
gość dziś ty sie chyba z jakimis dzifkami spotykasz swiadczą o tym twoje poglądy i doswiadczenie normalnie rzyg i paw mentalny i fizyczny, nigdy nie stworzysz niczego wartosciowegobo taki z Ciębie samiec alfa co mysli tylko jajami:D:P

Gość gość
gość dziś W dzisiejszym świecie nie ma wartościowych ludzi, więc nie ma z kim czego tworzyć. Kiedyś byłem taki naiwny jak autor, stąd z sympatią się udzielam w jego temacie, przypomina mi on siebie samego kiedyś... ale wyleczyłem się z tego i nauczyłem się jak wzbudzać zainteresowanie kobiet.

Gość gość
Bez wątpienią są kobiety co uwielbiają typ chłopca gangstera ale czy wszystkie? Ja szukam właśnie tych drugich, spokojnych ułożonych intelektualistek, dziewczyn co potrafią mieć duszę, czytają wartościową literaturę, wzruszają się na pięknym filmie, umieją stworzyć ciepło rodzinnego domu dla moich dzieci - czy mam szansę na taką miłość będąc niepoprawnym idealista romantykiem, wierząc naiwnie ze nie zostanę wystrychnięty na dudka? Nie chcę być manipulantem, zdradzaczem, nie chcę ranić kobiet, nie wszystkie kobiety są złe przecież i nie wszystkie na to zasługują - ten kto czyni zło, to zło do niego wraca, serio tak jest. nie wiem dlaczego piszesz takie rzeczy o kobietach, że trzeba nimi sterowac i je ranić, czy to jest sposób na miłość? tu autor oczywiście

Gość gość
dziś może zraniła go kiedyś jakaś kobieta,stąd jego cynizm i bezwzględnośc w odniesieniu do kobiet? Ofiara z bólu i zawiści dość często sama przemienia się w oprawce...

Gość gość
dziś mślę że się trochę mylisz - świat nie jest pięknym miejscem ale jak się dobrze szuka to parę pięknych rzeczy można w nim znaleźć - musisz być strasznie smutnym człowiekiem skoro piszesz takie rzeczy.

Gość gość
To nie chodzi oto że one są złe kiedy ciągnie je do drani.To nie o to chodzi. One tego po prostu nie kontrolują tego pierwotnego pociągu do drania od którego pachnie kłopotami na kilometr. Ale i tak mu ulegają bo to silniejsze od nich taka ich natura, sprzeczna, nie logiczna, oparta na emocjach a nie na rozumie.Czytając cię autorze to jak nie zmienisz sposobu myślenia o kobietach to sukcesu ci nie wróżę. Chyba że zadowolisz się zranioną zaliczoną przez innych która wyszaleje się z innymi a z tobą będzie z rozsądku bo wie że jej nie zranisz. Tylko czy naprawdę chcesz być takim kołem zapasowym.