Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emakarena

Szansa na ciaze

Polecane posty

Gość emakarena

Witam od dnia 3 kwietnia miałam dni płodne w których wraz z moim narzeczonym kochaliśmy sie codzinnie bo bardzo pragniemy być rodzicami również w dzień owulacji i po sie kochaliśmy :) Czy jest szansa że zaszłam w ciąże ? zrobiłam dziś test po 5 dniach od owulacji i wyszedł negatywny przez co strasznie sie zawiodłam

Gość gość
Rób test codziennie przez 2 tygodnie. Może w końcu zdasz.

Gość gość
Myślę ze możesz być w ciazy, ale na testy z moczu to trochę za wcześnie. Beta hcg z krwi będzie lepszym testem. Zrób ją za jakiś czas i będziesz wiedzieć.

Gość emakarena
dziś mija 6 dzień od owulacji zrobiłam test i nic dalej negatywny :/ czy badanie z krwi można zrobić szybciej niż planowana miesiaczke ?

Gość gość
Nie ma sensu robic wvzesniej niz 10 dni po owulacji a nawet pozniej. Nsjlepiej 14 dni. Mi krew 12 dni po owulacji wyszla negatywna , dopiero pare dni pozniej pozytywna

Gość gość
A skąd ten pośpiech? Szanse masz a jak będzie to czas pokaże.

Gość emakarena
hmm zobaczymy :/ 21 mam dostać @ w ten sam dzien zrobie test ciążowy mam nadzieje że @ nie przyjdzie i sie dowiem że malutka fasolka już zadomowiła sie u mnie w brzuszki

Gość gość
U mnie test w dniu miesiaczki wyszedł negatywny, 10 dni po wyszły dwie grube kreski. Teraz znów liczę na dwie kreski

Gość gość
Życzę Ci tych dwóch olbrzymich kresek !! Ja też mam na nie nadzieje ❤️

Gość gość
A sprawdzasz w jakiś sposób owulacje?

Gość gość
zrobilam test owulacyjny i wyszedl w dniu kiedy powinnam dostac :/ kochalismy sie jeszcze po owulacji

Gość gość
jakie masz testy?

Gość emakarena
pre-test

Gość gość
Ja robilam tak jak Ty. Negatywny. Tydzien później nie przyszla planowana miesiączka. Mysle sobie aa pewnie dzien dwa i przyjdzie. I nic. Piersi bolały mnie od tygodnia. Okresu brak. W 28 dniu cyklu zrobiłam kolejny test i wyszedl pozytywny. Takze spokojnie ;) Niestety ja ciąża nacieszylam się jeszcze 2 tygodnie i moja fasolka odeszła :( trzymam kciuki za Twoją ciążę i obys ja utrzymała! Powodzenia ;)

Gość emakarena
Strasznie mi przykro :/ mam nadzieje że bedzie wszystko dobrze i dam rade utrzymać ciąże jeżeli ona bedzie

Gość gość
Raczej marne szanse. Ja zrobiłam test w dniu owulacji tuż po stosunku i wyszedł pozytywny.

Gość gość
Wątpie ze odrazu po stosunku wyszedl ci pozytywny test wrecz sa marne szanse , raczej musiałaś wczesniej zajsc

Gość emakarena
Dziś nad moim budynkiem latał bocian mam nadzieje że to dobry znak i jeszcze w tym miesiacu zobacze dwie kreski na teście ciążowym !