Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego te brzydkie chca czesto wpedzic te ladne w kompleksy ?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego wszystkiego probuja,zeby ta ladniejsza poczula sie jak goowno ? Czy to naprawde daje im satysfakcje ?

Gość gość
A czy to jest w ogóle możliwe?

Gość gość
czemu chcesz wpędzić inne kobiety w kompleksy autorko?

Gość gość
Ja nikogo nigdy nie wpedzalam w kompleksy.

Gość gość
04:31 Ale byś chciała

Gość gość
gość dziś 04:31 Ale byś chciała lapka.gif x Znowu pudlo.Nie mam takiej potrzeby i nigdy nie mialam.

Gość gość
To czemu non stop tu wyzywasz jakaś kobietę? Odbiła ci faceta? :D

Gość gość
gość dziś To czemu non stop tu wyzywasz jakaś kobietę? Odbiła ci faceta? smiech.gif x Wyzywam,bo strasznie obrazliwe rzeczy pisze.A najzabawniejsze jest to,ze co tu wejde to od razu widze hejty pod moim adresem.I jak tu sie nie wkurzyc ?Jakas psycholka z obsesja na moim punkcie i bez zycia,bo caly czas tu gnije.

Gość gość
04:46 To ty ja zawsze zaczepiasz jak ona tu wchodzi, ostatnio nie była tu długo i ciagle zakladalas tematy, ze „ta brzydka maszkara mi zazdrości”. Strasznie obraźliwie zaczepiasz, i się dziwisz, ze ktoś ci odpłaca tym samym.

Gość gość
Skąd wiesz, ze ona ci zazdrości? Tak sobie wmowilas schizofreniczko?

Gość gość
gość dziś 04:46 To ty ja zawsze zaczepiasz jak ona tu wchodzi, ostatnio nie była tu długo i ciagle zakladalas tematy, ze „ta brzydka maszkara mi zazdrości”. Strasznie obraźliwie zaczepiasz, i się dziwisz, ze ktoś ci odpłaca tym samym. lapka.gif x Mylisz sie.Gdyby ona pierwsza nie prowokowala to te hejterskie tematy nigdy by nie powstaly.A skad wiesz,jak dlugo jej nie bylo ? Ostatnio siedziala tu caly czas i zakladala jeden temat po drugim. Nie jestem osoba klotliwa,ale sa jakies granice i jak caly czas mi dowala,to moge jej oddac z nawiazka.

Gość gość
gość dziś Skąd wiesz, ze ona ci zazdrości? Tak sobie wmowilas schizofreniczko? x Nie,nie wmowilam sobie to widac po jej przepelnionych jadem tematach 🖐️

Gość gość
Widzisz,z toba tez nie mozna normalnie pogadac bo zaraz od schizofreniczek wyzywasz.

Gość gość
05:02 Wiem, bo to mnie non stop hejtujesz wywłoko i mylisz sobie teraz, ze odwrócisz kota ogonem (zrobisz mi opinie brzydkiej zazdrośnicy chociaż pierwsza tu wlazlas, wiec ty musisz mi czegoś zazdrościć lub myślałaś, ze mnie ustawisz i sobie pójdę i będziesz mówiła jaka to nie jesteś z******ta haha a jednak n*******lasz temat jeden za drugim, zazwyczaj to ignoruje, czasem napiszę coś zabawnego i się jeszcze bardziej plujesz, nawet ci napisali, ze zabawna jestem a ty masz jakiś problem) bo ktoś jednak zwrócił na to uwagę i czekaja cię konsekwencje To twoje gadanie o twojej „urodzie” (bardzo przeciętnej prawdę mówiąc) jest już nudne. Niczego innego nie można ci zazdrościc? Ale jesteś pusta, jprdl :O

Gość gość
Ale przekrecasz gosciu wyzej ;) Nie dosc,ze szpetna to jeszcze zaklamana,no comment bo nie chce mi sie juz tyle pisac...robisz z siebie niewinna idiotke,mam ci przypomniec jakie tematy o mnie zakladalas przez ostatnie pare miesiecy ? Czy znowu napiszesz,ze to nie ty ? A co do mojej urody to nie tylko ja uwazam sie za sliczna laske i nie tylko moja rodzinka ;) Koncze juz,pa... :)

Gość gość
nie masz swojego mieszkania? auta? jakiejś umiejętności wartej zazdroszczenia? już z nie takimi doopami się zadawalam bejbe popatrz na moja koleżankę, na pewno wiesz która, bo jesteś psycholka i stalkerka, do pięt jej nie dorastasz pod względem urody jesteś za słaba, wiec zmykaj, wiem gdzie znajdujesz inspiracje i poklask, wiec się tego trzymaj, gdzie indziej tego nie będziesz miała

Gość gość
Autorka mysli ze jest ladna hahaha:)

Gość gość
specjalnie cię prowokowałam, to było chyba z 3 lub 4 dni temu, i wiem już dla kogo pracujesz :D:D:D znam twój motyw smutne, ze musisz tak obraźliwie zaczepiać :O

Gość gość
i co wariatko? po co zaczepiasz ludzi?

Gość gość
Wlasnie weszlam i widze,ze nadal tu gnijesz :D Siedzisz tu 24/7,bo co tu wejde widze ciebie.Nie masz chlopaka ani przyjaciol i w sumie mnie to nie dziwi 🖐️

Gość gość
Jeśli czujesz się jak goowno, to widocznie nim jesteś. Taka luźna uwaga mimochodem, bo to nie ze mną kłócisz się 24 na dobę. :D

Gość gość
gość dziś Jeśli czujesz się jak goowno, to widocznie nim jesteś. Taka luźna uwaga mimochodem, bo to nie ze mną kłócisz się 24 na dobę. smiech.gif x Nie kloce sie z toba 24 na dobe bo to nie ja tu non stop gnije tylko ty. A co do goowna to nie ja tutaj jestem zakompleksiona i musze caly dzien dowalac,zeby poprawic sobie samopoczucie :)

Gość gość
16:29 Przestań za mną latać

Gość gość
Małe wyjaśnienie - nie było mnie tu od wczorajszego wieczora i zaraz wychodzę, bo nie lubię bezproduktywnych pyskówek. A ty lecz się na głowę, naprawdę tego potrzebujesz.

Gość gość
16:33 Jak ktoś komuś to wmawia non stop to ta osoba tak się zacznie czuć, i kto jest zła osoba? Ta, która non stop się do******la czy ta atakowana? Muszę być przeszkoda w jakimś celu. Już wiem w jakim :)

Gość gość
gość dziś 16:29 Przestań za mną latać lapka.gif x Przeciez to ty non stop podbijasz ten topik,bo szukasz zaczepki.Nie mozesz beze mnie zyc psycholko :D

Gość gość
16:45 Spędziłaś tu cała noc, sprawdziłam jak weszłam na chwile o 11 rano i już tu byłaś i n*******las tematy.

Gość gość
gość dziś 16:45 Spędziłaś tu cała noc, sprawdziłam jak weszłam na chwile o 11 rano i już tu byłaś i n*******las tematy. x Masz urojenia ? O 11 rano mnie tu nie bylo bo weszlam dopiero przed chwila.Juz wszedzie mnie widzisz lecz sie :D

Gość gość
Jest sposob na takie wiedzmy - unikanie.. Nawet jak beda dowalac, to ignorancja po calej linii. Jakby nie istnialy. Dziala zawsze wiec polecam. I boli takie najbardziej, bo ignorancja wykazujesz inny pozim, a takie to wsiekabardziej jak reakcja, bo kiedy zareagujesz, to sie ciesza, ze dowalenie podzialalo...