Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arwena90

Kino 2018

Polecane posty

Na jakie filmy czekacie (do obejrzenia w kinie) w tym roku? Czego na pewno nie chcecie przegapić?

Ja to co miesiąc czekam na Ladies Night :D zawsze jest fajny film, który można obejrzeć w miłej atmosferze :) niektórzy myślą, że wyświetlane są tam tylko komedie romantyczne, ale to nieprawda! :D Ostatnio byłam na "Raz się żyje" i jest to świetna komedia, która doprowadza do łez śmiechu :) a jeszcze innym razem udałam się z siostrą na "Jestem najlepsza. Ja, Tonya" czyli film biograficzny (genialny) :)

Gość gość
Terminator 6.

Słyszałam o Ladies Night wiele razy w radiu, ale czym to się różni od zwykłego seansu? Ze wpuszczają na salę tylko kobiety? :D

Gość gość Batrycze
nie, skąd.. czesto dziewczyny przychodzą z facetami.. to wieczor dla babeczek bo mozna posluchac o kosmetykach, wygrac znizke albo voucher na uslugi kosmetyczne itp, ale ogolnie jest super atmosfera i to sie panom tez podoba. no a potem film, wiadomo;)

Gość gość
Brzmi fajnie :) Chyba wybiorę się z moimi dziewuszkami. Mówicie, ze co miesiac? Co teraz graja?

No to postaram się wybrać z chłopakiem skoro nie ma ograniczeń płciowych że tak powiem :D Zadałam pytanie w wiadomości prywatnej na fanpagu Cinema City, powiedzieil że teraz akurat jest przerwa na wakacje i kolejne Ladies będzie dopiero we wrześniu, ale to nic, będę pamiętala :)