Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki to typ urody?

Polecane posty

Gość gość

Do pań które znają się na typach urody, czy mogłybyście powiedzieć jaki jest mój? -Mam w miarę bladą skórę, raczej bez piegów, zyłki które widać mają niebieski odcień. -Ciemnoniebieskie oczy -Bardzo wyraźny kolor ust (takie ciemnoróżowe) i często mam lekki rumieniec na policzkach. -Naturalne włosy mam jasno-brązowe, latem robią mi się złote pasemka. Kolor jest raczej nasycony, nie jest "mysi". -Farbuję na wściekle-czerwony kolor i w takim wyglądam "najzdrowiej". -Mam trochę piegów na ramionach. -Nieźle się opalam, ale jak tylko trochę przesadzę to złazi mi skóra. -Zazwyczaj noszę kolor czarny, ciemno-zielony, fioletowy i morskie odcienie. Dobrze mi w ciemno-czerwonym, ale paskudnie w jaskrawym. Koszmarnie wyglądam w żołtym, pomarańczowym itd. -często mam cienie pod oczami

Gość gość
Wyglądasz jak gotycka arystokratka. Zwłaszcza przy bladej skórze z niebieskimi żyłkami i czerwonych ustach.

Gość gość
Wampirzyca

Gość gość
gość dziś - poważnie? Wydawało mi się, że Zimy mają raczej ciemne włosy. gość dziś - hm.. no dziękuję. Wezmę to za komplement.

Gość gość
Wydaje mi się, że to jesień, sama mam taką urodę. ;p

Gość gość
Też się nad jesienią zastanawiałam, ale jesień to ciepły typ, a ja zdecydowanie nie mam żadnych ciepłych kolorów.

Gość gość
Na jaki kolor się opalasz? Na brązowo czy czerwono?

Gość gość
Zależy od tego jak długo na słońcu będę. Szybko się spalam. Potem to brązowieje, ale z zasady mam kilka dni poprzonych ramion i nosa.

Gość Kwiecieńcudownie
Uroda słowiańska, taka najmniej ciekawa. Włosy czerwone a jednak ci źle w intensywnej, ostrej czerwieni, nieźle się opalasz, ale schodzi ci skóra? Myślę, że nikt ci nie napiszę, ponieważ informacje są sprzeczne .

Gość prawi 124
skora zlazi bo na sloncu siedzisz za dlugo .. Ja jestem caly opalony , ale opalam sie od kwietnia do pazdziernika stopniowo .,,. Nie wyskakuje od 6 00 rano do 6 00 wieczorem na slonce .. Tylko 4 godziny i wracam do domu

Gość gość
Kwiecieńcudownie dziś - Ok, to poprawię: -dobrze mi w intensywnie czerwonych włosach, ale źle mi w czerwonym który ma żółtą bazę (takim wpadającym w pomarańczowy). Po prostu źle mi w ciepłych kolorach -"Nieźle", czyli wcale nie dobrze :) Jak nie przesadzę ze słońcem to nabieram ładnego odcienia, ale muszę uważać jak każda blada osoba. Taka jasno-beżowa jestem naturalnie.

Gość gość
zima, ja mam włosy ciemniejsze

Gość gość
No to już dwa na zimę, tylko te włosy nie pasują