Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Voguele

Ramoneski wszędzie ramoneski

Polecane posty

Gość Voguele

Dlaczego co trzecia dziewczyna nosi czarną ramoneskę, na ulicy widać... same klony, kopiują bezmyślnie Instagramowe influencerki , szkoda słów na to zjawisko, głupie to to i bez własnego stylu...

Gość prawi 124
co to są te ramoneski ? Jakies g****o ?

Gość gość
dlatego, że takie kurtki są w sklepach, do wszystkiego pasują i wystarczy mieć jedną, a nie 10 do każdego stroju

Gość gość
Takie samo mam zdanie, dawniej noszenie ramoneski coś oznaczało a teraz noszą wszyscy włącznie z discopolowcami którzy nie wiedzą skąd w ogóle się wzięła ta nazwa, noszą bo ładnie w niej wyglądają. I te ceny kilkadziesiąt złotych to śmiech, za dobrą skórzaną trzeba dać 300-400 zł albo i więcej.

Gość gość
gość dziś - mam dla ciebie dobra radę, nie przywiązuj się tak emocjonalnie do ubrań. to tylko ubrania, one nic nie znaczą

Gość gość
Ja nie nosze, to jest fason zupelnie nie na moja figure. Dla mnie sa trencze.

Gość gość
ramoneski są dobre na chłopięcą figurę . Osoba z kobiecymi kształtami będzie sie dusić w takim stroju

Gość gość
Nie zgodzę się, mam figurę klepsydry i bardzo dobrze wyglądam w ramoneskach. Kończą się na wysokości która dobrze podkreśla wcięcie w talii.

Gość gość
Do autorki: Ramoneski sa ponadczasowe, wiec dziwni mnie fakt, ze dopiero teraz zauwazylas ile osob je nosi....One pasuja do wszystkiego. Mozna je nosic na sportowo jak i elegancko a dodatkowo sa wygodne ;) X gość dziś Za 200-300zl to mozesz kupic ramoneske, ale ze 'skory ekologicznej'. Dobra, prawdziwa skorzana ramoneska to wydatek ok 1000zl w zwyz! ;)

Gość gość
Zależy, ja swoją na przecenie złapałam za około 600 z tego co pamiętam, więc czasem dobrą skórę można znaleźć za mniej niż 1000. Tylko, że to cena z przeceny, a nie standardowa.

Gość gość
Jeszcze dodam, że nie każdy ma potrzebę własnego stylu :)

Gość gość
no i hooy ze kazdy nosi? Ja np wiem skąd ku)rwa jest idea ramoneski. Nazwa sie wzięła od zespołu rockowego. Ale lepsze takie trendy w modzie, niż jakieś pikowańce albo mylytarne zielone kurtczyska bezkształtne

Gość gość
dobra, uspokój się...po co te nerwy

Gość gość
Zielonych kurtek to się nie czepiaj...

Gość pochopna
Co wy, macie jakieś wąty do ramonesek? Nie wiem, gdzie tu powód do wybrzydzania - przecież to spoko kurtki, w dodatku uniwersalne. Zobaczcie sobie na http://podsuwam.pl/modne-stylizacje-ramoneskami , do ilu różnych stylizacji się nadają. Kupujesz jedną kurtkę i zyskujesz cały szereg rozmaitych możliwości. Chyba się opłaca, no nie?